Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
I meni se VV svidja kao trener, ali ako ti ekipa pocne toliko padati u formi, a ti nisi u stanju da je vratis na staro, jbg, ti si kriv.

Sto se tice Luke, negdje procitah da je Vlada Jovanovic odusevljen njegovom igrom i napretkom.
By Master
Nookie napisao:Plej nam treba,petica djene djene....cetvorka NIKAKO....Luka je nasa buducnost,on je nasa rezervna cetvorka :D
Luku sam ozbiljnije pratio proslog leta dok je igrao u mladoj reprezentaciji. Ostavio mi je utisak "necega novog", sto u nasoj kosarci nismo skorije videli. U svojoj konkurenciji, perfektna ledjna tehnika, niko ga prvenstvu nije mogao sacuvati. Pozeleo sam ga u Zvezdi, gde je i dosao, medjutim ove godine, na onim utakmicama koje sam gledao, a on igrao ( pratio sam vecinu), nisam video nista od te igre ledjima. On nije neki pasionirani suter, ili skakac da bi mogao time da nadomesti. Ako ne usavrsi tu igru ledjima, sto ima dosta veze i sa snagom (mlad je on), pa posle nadogradi malo sut, od njega nece biti igrac za vece domete. Zelim mu sve najbolje, ali u EL (ove godine) mislim da mora da bude treca opcija na poziciji 4, sa minutazom Nikole Milutinova iz prosle sezone.
Korisnikov avatar
By filipinjo
I ja sam više za to da forsiramo Luku, nego da dovodimo Ercega ili sličnog igrača koji neće praviti evidentmnu razliku na terenu...Ako već dovodimo nekog na 4, onda da bude neka igračina...npr. Pera Antić...mislim da bi nam taj tip igrača sad dobrodošao...problem je što imamo previše mekanih na unutrašnjim pozicijama

@Lepus mislim da mu nije dato dovoljno vremena da vrati ekipu na staro...tačno je da mi od kupa osciliramo sa igrom, ali nije bilo nekog većeg pada rezultata (mada sam ja pukao zbog kurcobolje proti Širokog u gostima)
By kosta76
Lepus napisao:I meni se VV svidja kao trener, ali ako ti ekipa pocne toliko padati u formi, a ti nisi u stanju da je vratis na staro, jbg, ti si kriv.

Sto se tice Luke, negdje procitah da je Vlada Jovanovic odusevljen njegovom igrom i napretkom.
1) Na koji nacin je V V ucestvovao u kondicionoj pripremi ekipe pred pocetak sezone?
Odgovor: Nije ucestvovao, nije cak birao ni svoj strucni stab pa tako ni kondicionog trenera. Nije sa njim pred sezonu ni jednom pricao jer je trener bio Lazic
2) Da li je V V selektirao ekipu sa Radivojevicem, Rakocevicem.....
Odgovor: Nije. Onaj koji ih je selektirao neka zamoli kondicionog trenera i lekare da im daju pumpicu za vazduh kada se jure sa decom i doktore da im pokrpe povrede
Dule je izjavio izmedju ostalog da mu je protiv V V bilo najteze
EDIT:
Da ne ostanem nedorecen...Kada bi se trka na 100 metara zavrsavala posle 30 m, bili bi bolji. Ovako, niste imali sanse. Pojela vas je Partizanova odbrana. Svela na mali broj poena.
Korisnikov avatar
By filipinjo
kosta76 napisao:
Lepus napisao:I meni se VV svidja kao trener, ali ako ti ekipa pocne toliko padati u formi, a ti nisi u stanju da je vratis na staro, jbg, ti si kriv.

1) Na koji nacin je V V ucestvovao u kondicionoj pripremi ekipe pred pocetak sezone?
Odgovor: Nije ucestvovao, nije cak birao ni svoj strucni stab pa tako ni kondicionog trenera. Nije sa njim pred sezonu ni jednom pricao jer je trener bio Lazic
2) Da li je V V selektirao ekipu sa Radivojevicem, Rakocevicem.....
Odgovor: Nije. Onaj koji ih je selektirao neka zamoli kondicionog trenera i lekare da im daju pumpicu za vazduh kada se jure sa decom i doktore da im pokrpe povrede
Da, suština je da VV nije učestvovao u selekciji igrača i s' obzirom na to on je fantastičan posao odradio...Mislim da će uraditi neku lepu stvar sa Skopljem i da će biti vrhunski trener u budućnosti...
Korisnikov avatar
By Mikoni
filipinjo napisao:I ja sam više za to da forsiramo Luku, nego da dovodimo Ercega ili sličnog igrača koji neće praviti evidentmnu razliku na terenu...Ako već dovodimo nekog na 4, onda da bude neka igračina...npr. Pera Antić...mislim da bi nam taj tip igrača sad dobrodošao...problem je što imamo previše mekanih na unutrašnjim pozicijama

@Lepus mislim da mu nije dato dovoljno vremena da vrati ekipu na staro...tačno je da mi od kupa osciliramo sa igrom, ali nije bilo nekog većeg pada rezultata (mada sam ja pukao zbog kurcobolje proti Širokog u gostima)
Antic je dobar igrac, ali je daleko od igracine. Meni bi bio ok pojacanje, ali nikako na ustrb lukinih minuta. Olimpijakos je vrlo specificna sredina i ja sam siguran da ce malo koji od onih igraca imati opasne karijere van Olimpijakosa. Posebno to mislim za Antica. On bi nam bio najskuplji igrac, a prosto nije vredan toga...
Korisnikov avatar
By Nookie
master napisao:
Nookie napisao:Plej nam treba,petica djene djene....cetvorka NIKAKO....Luka je nasa buducnost,on je nasa rezervna cetvorka :D
Luku sam ozbiljnije pratio proslog leta dok je igrao u mladoj reprezentaciji. Ostavio mi je utisak "necega novog", sto u nasoj kosarci nismo skorije videli. U svojoj konkurenciji, perfektna ledjna tehnika, niko ga prvenstvu nije mogao sacuvati. Pozeleo sam ga u Zvezdi, gde je i dosao, medjutim ove godine, na onim utakmicama koje sam gledao, a on igrao ( pratio sam vecinu), nisam video nista od te igre ledjima. On nije neki pasionirani suter, ili skakac da bi mogao time da nadomesti. Ako ne usavrsi tu igru ledjima, sto ima dosta veze i sa snagom (mlad je on), pa posle nadogradi malo sut, od njega nece biti igrac za vece domete. Zelim mu sve najbolje, ali u EL (ove godine) mislim da mora da bude treca opcija na poziciji 4, sa minutazom Nikole Milutinova iz prosle sezone.
A sta mi zelimo da uradimo u EL pa nam treba gotov igrac??? Da je osvojimo?? Ako on sada u 20-21 godini igra 5 min po utakmici,njegova karijera je gotova...
Korisnikov avatar
By filipinjo
Mikoni napisao:
filipinjo napisao:I ja sam više za to da forsiramo Luku, nego da dovodimo Ercega ili sličnog igrača koji neće praviti evidentmnu razliku na terenu...Ako već dovodimo nekog na 4, onda da bude neka igračina...npr. Pera Antić...mislim da bi nam taj tip igrača sad dobrodošao...problem je što imamo previše mekanih na unutrašnjim pozicijama

Antic je dobar igrac, ali je daleko od igracine. Meni bi bio ok pojacanje, ali nikako na ustrb lukinih minuta. Olimpijakos je vrlo specificna sredina i ja sam siguran da ce malo koji od onih igraca imati opasne karijere van Olimpijakosa. Posebno to mislim za Antica. On bi nam bio najskuplji igrac, a prosto nije vredan toga...
nisam se lepo izrazio...nisam mislio da precenjujem Antića, već da kažem da nam fali jedan fizički jak igrač u reketu...

@Nookie uvek treba imati najviše ciljeve :violin: šalu na stranu, i ja bih voleo da Luka ima kvalitetne ninute u važnim utakmicama, samo se pitam koliko je u ovom trenutku dorastao tom zadatku...mislim da on ove godine treba da igra 10-15 minuta u svakoj utakmici u ABA i KSL, pa da vidimo kako će se snaći...realno, Evroliga je preveliki zalogaj za njega trenutno..
By strelac
Unutrasnja linija Katic,Bobi,Savovic i Luka kao sto kazete je bolja nego prosle sezone ali to je izuvise tanko.
kako mislite da branite pr.Onda Silb je ofanzivno dobar igra,defanzivno je spor
od starih igraca samo je Nelson defanzivno jak.
kako vi mislite da odigrate defanzivno??Opet na kos vise da igrate.
Za sada imate 2 igraca koja igrjaju defanzivno Nelson i Blazic.

Ako nedovedete igraca na poziciji 4-5 vi ima da se raspadnete.
By Master
Nookie napisao:
master napisao:
A sta mi zelimo da uradimo u EL pa nam treba gotov igrac??? Da je osvojimo?? Ako on sada u 20-21 godini igra 5 min po utakmici,njegova karijera je gotova...
Slazem se, ali bojim se da mi odavno nismo ekipa koja radi, sto Muta kaze, u interesu Srpske kosarke, tj.onako kako treba da se radi. Doduse, ovi visegodisnji ugovori malo menjaju stvari, ali ne znacajno, jer ako bi nestalo para, "kud koji mili moji". Ako je tako onda nemoj da bacamo pare bzv. Neka dodje Vasa (ako Cvele ne moze i ne zadovoljava), ili jos bolje Miljenovic (bolje jer je realnije dovesti ga), i onda on plej 15 min, Bobi centar 15 min, i Luka 15 min i znamo sta radimo. I ko ne navija za Zvezdu, navijace za nase momke, ne za Silba, Blazica i jos nekog "Brauna". Ali sumnjam ja u tu pricu, ovo je tim koji treba da vrati ulozeno. Ocekivace se malo ozbiljniji rezultati. Ne kazem da treba, samo mislim da ce tako biti.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 666
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]