Stare teme
Korisnikov avatar
By djokonda
@ Edibledi

Peković je draftovan na kraju prve runde u trenutku kada je već bio najbolji centar Evrope, dok je Miličić na osnovu jedne seniorske sezone draftovan sa drugog mesta na najačem draftu u poslednjih 15 godina...Šalić je igrač sličan Pekoviću i po karakteristikama nema ništa zajedničko sa Miličićem. Samo hoću da kažem da taj tip centra...kao što je Šalić, da bi prošao u NBA mora da bude dominantan kao Peković...praktično da bude najbolji evropski centar. U NBA i sada Pekovića manje cene od Vučevića...prosto njima je prioritet da centar zatvara reket, pa tek onda ostalo. Šalić mora kroz igre da izbori NBA draft jer na osnovu izgleda i atletskih sposobnosti neće im biti zanimljiv.

EDIT: Prilično sam siguran da će Jokić već ove godine da igra ABA ligu i da će imati dobru minutažu.
Korisnikov avatar
By zola
Je li iko gledao utakmicu ili smo svi pratili statistiku? Nisam ocekivao da ce nas ovoliko izdominirati u skoku, tu me je malo razocarao Milutinov pre svega. Pretpostavljam da nismo igrali zonu cim su oni sutnuli samo dva puta za 3, sto mislim da je greska. Vasa je pokazao k'o je tata kad je gusto. Bice zanimljivo protiv Hrvata

Cudi me da Markus Smart igra ovako malo
Korisnikov avatar
By Kure
Sad gledam ovaj tim Hrvatske, i ne ide mi u glavu da su im centri 206, a da imaju u proseku 12 skokova više od nas... Šarić 13,3 skokova u proseku :o , da li je moguće?

EDIT: I 21p i 5,8 asista... Jebeš mi sve, šta je bre ovo... 'oću krštenicu na uvid... :lol:

EDIT2: Sad gledam da je međusobni skor U19 reprezentacija 5:1 za Srbiju u poslednje dve godine...
Korisnikov avatar
By Jomer
@Djokonda ne znam da li znas ali Pekovic je tako nisko draftovan zato sto je pre drafta potpisao dugogodisnji ugovor sa Panatom, to mu je na tom prestojecem draftu oborilo akcije pa je zavrsio tako, inace Misko je sam reko da vise voli da mu igrac zavrsi i drugoj rundi jer moze da se dogovara oko plate tako valjda dobio za pekovica 4mil prve Sezone u NBA, dok na primer Nedovic kao poslednji igrac prve runde ima fiksnu platu, toine najbolje moze ovo da pojasni ;) , i ovo da u NBA traze atletiku kod igraca i kako Lorbek je izabran a nije otisao, ja sam upravo to i napisao da ce ova cetri igraca biti Draftovana a da li ce zavrsiti u NBA to je vec druga prica
Edit slova
By Edibledi
Потпуно сам подбацио прогнози. Преценио сам тим УСА а потценио наше младе играче. Сад, у 1/4 финалу идемо на хрватску и то је једина озбиљна утакмица у овом делу такмичења, пошто ће Амери згазити Канађане, Литванци ће сигурно победити Кинезе а Шпанци Аустралијанце. Све осим тога би било велико изненађење.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kure napisao:Sad gledam ovaj tim Hrvatske, i ne ide mi u glavu da su im centri 206, a da imaju u proseku 12 skokova više od nas... Šarić 13,3 skokova u proseku :o , da li je moguće?

EDIT: I 21p i 5,8 asista... Jebeš mi sve, šta je bre ovo... 'oću krštenicu na uvid... :lol:

EDIT2: Sad gledam da je međusobni skor U19 reprezentacija 5:1 za Srbiju u poslednje dve godine...

RAcunaj da su njihovi protivnici atletski prilicno inferiorniji u odnosu na nasu grupu. Uz to, pogledaj Saricu i broj izgubljenih lopti po utakmici... na jednoj je napravio tripl dabl sa izgubljenim loptama...
By Edibledi
Karaburac napisao:
Kure napisao:Sad gledam ovaj tim Hrvatske, i ne ide mi u glavu da su im centri 206, a da imaju u proseku 12 skokova više od nas... Šarić 13,3 skokova u proseku :o , da li je moguće?

RAcunaj da su njihovi protivnici atletski prilicno inferiorniji u odnosu na nasu grupu. Uz to, pogledaj Saricu i broj izgubljenih lopti po utakmici... na jednoj je napravio tripl dabl sa izgubljenim loptama...
Биће тешко! Вероватно ј нашим клинцима порасло самопоуздање после синоћне утакмице. Само да не полетимо високо и потценимо крвате.
Korisnikov avatar
By zola
Ja sam se potajno nadao da cemo dobiti Amere i bio sam pomalo razocaran kad sam video da smo izgubili, ali sad kad pogledam, ovo je veoma dobar rezultat protiv Amera. Igrali smo egal skoro celu utakmicu, a u njihovoj ekipi ima nekoliko buducih odlicnih nba star igraca, poput Smarta, Gordona, Sulejmona, Okafora kome predvidjaju prvo mesto na draftu 2015
Korisnikov avatar
By filipinjo
Je l' zna neko da li će biti nekog stream-a za četvrtfinale?
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 61

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]