- Uto Jul 02, 2013 11:35 am
aj sto nasankase kerola, nego i mene ni krivog a jos manje duznog...
flameni napisao:aj sto nasankase kerola, nego i mene ni krivog a jos manje duznog...Znao sam da ce tebi medju prvima da kaze, ali da ce da rasiri bukvalno gde god moze, e to ni Vojvoda ni ja nismo ocekivali
HAZARDER
„Nisu loša vremena, nego čovek.“
Joomla10 napisao:Au Kole kakvu si zajebanciju propustio sinocVise ne verujem i na informacije Zurnala,ko zna,mozda ti i Vojvoda pisete vesti za njih.
Црно-бели су позвани да почетком септембра учествују на престижном турниру „Косте дел Сол“ у Андалузији на којем ће бити домаћин Уникаха и мадридски Реал.
http://www.zurnal.rs/2013/07/02/novo-pr ... index.html
Kad je tesko-Mesina
strelac napisao:Au,Kerole sta mi uradiSto sad mene napadas?Mozemo ako hoces da se dogovorimo da tuzimo Vojvodu,Joomlu i verovatno je Yopic tu umesan,imamo svedoke a to je Flameni dobicemo ih na sudu i boli te qrac.![]()
Javi mi prijatejica da je stigao neki lek sto je narucila i odem da ga uzmem.Prolazim pored kafica(nebitno ko sedi) i masu mi da svratim na pice.
Onako iskusno,prolazim i gde ste,sta ima ljudi,a jedan od njih mi kaze:gde si ti Svedjanka
.Ja u zemlju da propadnem.
Odma ide prica,sto Svedjanka.matori tvoj tip,ti volis plavusane
![]()
Kerole,ovo ce da te kosta debelo
„Nisu loša vremena, nego čovek.“
Vojvoda napisao:Ahahahahahaha...strelac, pe to je uzelo maha vise nego sto smo se nadali
HAZARDER