Stare teme
Korisnikov avatar
By Joomla10
flameni napisao:aj sto nasankase kerola, nego i mene ni krivog a jos manje duznog...
Znao sam da ce tebi medju prvima da kaze, ali da ce da rasiri bukvalno gde god moze, e to ni Vojvoda ni ja nismo ocekivali :lol: .
By kosta76
Moram nesto da kazem u odbranu svog pulena. Kerola kao igraca krasi brzina i sjajan sut [sub]i neverovatan pregled igre[/sub]. Podjednako brzinom kojom njegovi rafali izvan linije za tri poena sire protivnicke odbrane, mladjani Kerol siri i glasine. Jednostavno je rasan! :D
P.S...Strelac je veteran, ne moze sve to da stigne. Treba cuvati mladog beka koji preslisa sve forume za par minuta :lol:
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Kerolovoj sreci nije bilo kraja kada je prvi objavio insajdersku informaciju da dolazi Gaddefors :D
U roku od 30 sekundi je izresetao sve forume. Koliko god da ima brz izbacaj, ovakvu ofanzivu nisam ocekivao :lol:

A strelac je, kao iskusan clan, isao iza Kerola sa pp aparatom i gasio stihiju :dance:
By Jaycee Carroll
Joomla10 napisao:Au Kole kakvu si zajebanciju propustio sinoc :) .

Црно-бели су позвани да почетком септембра учествују на престижном турниру „Косте дел Сол“ у Андалузији на којем ће бити домаћин Уникаха и мадридски Реал.

http://www.zurnal.rs/2013/07/02/novo-pr ... index.html
Vise ne verujem i na informacije Zurnala,ko zna,mozda ti i Vojvoda pisete vesti za njih :lol: Ko se od mleko izgori,duva i u jogurtu.
By strelac
Au,Kerole sta mi uradi :lol:

Javi mi prijatejica da je stigao neki lek sto je narucila i odem da ga uzmem.Prolazim pored kafica(nebitno ko sedi) i masu mi da svratim na pice.
Onako iskusno :D ,prolazim i gde ste,sta ima ljudi,a jedan od njih mi kaze:gde si ti Svedjanka :D .Ja u zemlju da propadnem.
Odma ide prica,sto Svedjanka :lol:.matori tvoj tip,ti volis plavusane :lol:

Kerole,ovo ce da te kosta debelo :lol:
By Jaycee Carroll
strelac napisao:Au,Kerole sta mi uradi :lol:

Javi mi prijatejica da je stigao neki lek sto je narucila i odem da ga uzmem.Prolazim pored kafica(nebitno ko sedi) i masu mi da svratim na pice.
Onako iskusno :D ,prolazim i gde ste,sta ima ljudi,a jedan od njih mi kaze:gde si ti Svedjanka :D .Ja u zemlju da propadnem.
Odma ide prica,sto Svedjanka :lol:.matori tvoj tip,ti volis plavusane :lol:

Kerole,ovo ce da te kosta debelo :lol:
Sto sad mene napadas?Mozemo ako hoces da se dogovorimo da tuzimo Vojvodu,Joomlu i verovatno je Yopic tu umesan,imamo svedoke a to je Flameni dobicemo ih na sudu i boli te qrac.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ahahahahahaha...strelac, pe to je uzelo maha vise nego sto smo se nadali :happy-jumpeveryone:
Korisnikov avatar
By Joomla10
Vojvoda napisao:Ahahahahahaha...strelac, pe to je uzelo maha vise nego sto smo se nadali :happy-jumpeveryone:

+1000

@ Strelac

Jel samo Kerol u opasnosti ili i nas dvojica :lol: ?
By flameni
Al gde Gadeforsa da se setite jbte...Jos me mladja ubedjuje, ma lik je opasan prangijas...
  • 1
  • 1391
  • 1392
  • 1393
  • 1394
  • 1395
  • 1422
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]