Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Sam trening je bio ludacki,ocekujem i takvu trku..I da Nole uzme RG pa makar ga ukrao. :)
Korisnikov avatar
By Nookie
Eksluzivna vest: "Nestao pehar koji se dodeljuje pobedniku RG. Policija traga za pociniocima. U daljim vestima Novak Djokovic se povlaci sa teniskih terena. Na konferenciji za medije je saopstio da konacno ima sve pehare u svom vlasnistvu i da ne vidi svrhu daljeg igranja :D :D
Korisnikov avatar
By Zex88
hahahaha,taj rad.. :D
Korisnikov avatar
By No4
Bice preticanja jer imaju DRS zone.Mislim da ce na prvoj krivini biti najvise jer su tu greske najcesce i na treningu je i Kimi, grozan, Gutijerez i jos 2 lika produzili pravo pa su morali u rikverc.Bice dobra trka i dosta ce zavisiti od starta, ako hocemo dobru trku u prva 3-4 kruga ne sme Fetel biti prvi.
Korisnikov avatar
By Nookie
No4 napisao:Bice preticanja jer imaju DRS zone.Mislim da ce na prvoj krivini biti najvise jer su tu greske najcesce i na treningu je i Kimi, grozan, Gutijerez i jos 2 lika produzili pravo pa su morali u rikverc.Bice dobra trka i dosta ce zavisiti od starta, ako hocemo dobru trku u prva 3-4 kruga ne sme Fetel biti prvi.
Sve puca od preticanja ^^ ....ima samo jedna DRS zona,mada da ih ima i 5 ne bi pomoglo :) ...kako bi bilo lepo da padne kisa sad :D
Korisnikov avatar
By BogdanB
Na pocetku na prvoj krivini nijedan incident,ali posle :D
Masa isto kao juce,isti sudar. Kao da je ukljucio opciju ,,replay",sva sreca on je dobro.
Odlicna voznja Sutila.
Steta za Kimija i ja ne znam kako je uspeo da stigne posle na 10.mesto :D
Hamiltona zezno pit stop,nije imao srece.
Korisnikov avatar
By No4
Na ovoj stazi 95% vozaca nije koristilo DRS kako treba.Svi su ga koristili za cuvanje svoje pozicije a ne za preticanje.Bilo je svega 4 preticanja na taj nacin i to 2 puta Masa na pocetku kada je pretekao Marusijine vozace,Grozan je jednom pretekao i zadnjeg se ne secam.Najbolji primer koliko su se svi cuvali je to da je Sutil 2 puta pretekao na istu foru Batona i Alonsa u onoj kruznoj krivini.Fetel nije ni pokusao da napadne Rozberga,Hamilton je nesto pokusavao dok mu nisu otisle gume,Kimi se isto nije video.Alonso, necu da komentarisem, jer nije vredno pomena.

Sve u svemu jako dosadna traka iako je mogla biti jako zamimljiva da su vozaci hteli malo vise da reskiraju sem Peresa i Sutila.Inace Monako je meni kao i Valensija jako dosadne trke jer su ulicne i jos bi dodao Singapur.Ne volim ulicne trke jer vozaci ne vole da rizikuju i koje pozicije zauzmu na startu trke brane i cekaju greske drugih.

Sledeca trka je Kanada mnogo bolja od Monaka, bice vise preticanja jer ima vise pravaca.
Ako se pogledaju rezultati predhodnih 4-5 godina skoro niki koje je zauzeo pol poziciju na kvalifikacijama ne uspeva pobedi.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 36

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]