Stare teme
Korisnikov avatar
By Antoine
Julija napisao:Pozdrav svima! Dugo pratim ovaj forum i smatram da je doslo vreme da se i ja registrujem i predstavim a najbolje je da to uradim na ovoj temi.
Trenirala sam kosarku i sama ,i veliki sam zaljubljenik u ovaj sport. Navijacica sam Crvene Zvezde i veliki navijac reprezentacije Srbije ,naravno.

Ispravka u vezi sa satnicom za sutrasnji mec ,nase devojke igraju u 17.30h
Dobro došla! Oprostićemo ti vremenom to za Crvenu Zvezdu, niko nije savršen. :D
By Edibledi
Julija napisao:Pozdrav svima! Dugo pratim ovaj forum i smatram da je doslo vreme da se i ja registrujem i predstavim a najbolje je da to uradim na ovoj temi.
Trenirala sam kosarku i sama ,i veliki sam zaljubljenik u ovaj sport. Navijacica sam Crvene Zvezde i veliki navijac reprezentacije Srbije ,naravno.

Добродошла! Леп први пост, осим овог да навијаш за Звезду. Шала наравно!
Овде http://www.eurobasketwomen2013.com/en/ пише да се игра у 5 поподне.
Korisnikov avatar
By Julija
Hvala na dobrodoslici ,vec se osecam prijatnije :D
Glede utakmice sutra ,procitala sam na Milicinom tviteru :
MILICA DABOVIC ‏@MILICADABOVIC13 Da znate posto je doslo do promene utakmica je u sredu u 17:30h :))
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Julija napisao:Hvala na dobrodoslici ,vec se osecam prijatnije :D
Glede utakmice sutra ,procitala sam na Milicinom tviteru :
MILICA DABOVIC ‏@MILICADABOVIC13 Da znate posto je doslo do promene utakmica je u sredu u 17:30h :))
Dobrodosla! Sva si informisana, a to mnogo volimo ;)
Svrati na Svastaru, pusti zensku kosarku - i pazi se Teksa, Koste i Šomija. Manijaci su to!
Korisnikov avatar
By Joomla10
Julija dobro nam dosla :) !

P.S. Yopile sto te upozorio je gori od njih barem 2065 puta, pazi se njega, a za ostale ces lako!!!
Korisnikov avatar
By Peja

Dobrodosla
Sreca pa navijas za pravi klub, s obzirom da kazes da duze pratis forum ne moram te upozoravati koga da se klonis :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
haha :lol:

dobro dosla :text-welcomeconfetti: zelim ti lep provod i dug boravak, imas u podtemi "Razno" temu "Predstavljanje" pa tu mozes da napises nesto ako osetis potrebu, ali sve jedno ce te ispitati ako dodjes na svastaru xD

kao sto rekose momci to sto navijas za CZ to cemo ti oprostiti vremenom ;)
Korisnikov avatar
By Peja
Mangupi su to, mora' se uklopis :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Au limitiran sam kao Gale..
Ja se sve pitam o cemu su se oni raspisali ovde, kad ne lezi vraze.. :D

Julija dobrodosla na forum,ocekujemo da nam se pridruzis u trosenju drzavnih para na kkcz. ;)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]