- Uto Jun 25, 2013 11:20 am
Bez obzira sto verujem da nacin funkcionisanja te firme znas bolje od mene, tesko da ces me ubediti da je ovo sto pises istina. Niko nije naveo neku firmu koja je sprecena da ulozi u bilo koji klub. Svi samo pricaju o tom.. Sad ispade da su drzava i ovi sto glume drzavno aparat mocniji od svih krupnih igraca balkanskog ili evropskog trzista...
Vojvoda napisao:@zolaPa majku mu, ako vec hoce nekakvu politicku promociju, postoje i bolji nacini od skretanja novca u zvezdu. IKEA je krupnija riba i od Vucica i od Zvezde i realno, boli ih uvo da se zajebavaju s tim. Mi smo takva drzava, da oni parcelu mogu dobiti i bez bilo kakvih protivusluga. Dovoljno je da se pojave i eto poena za vlast, ako vec to jure. Eventualno, mogu da se ograbu neki krupniji menadzeri, kroz uvecane bonuse, nagrade za posredovanja i slicno. Toliko je nacina da se pojedinci okoriste o dolazak velikog igraca, da za Zvezdom, prosto, nemaju potrebe.
Ja koliko vidim ti mislis da je Srbija idealna zemlja. Kakve veze ima sto je privatni sponozor? Je l' IKEA dosla bez saglasnosti drzave? Naravno da nije! Pa nije to neka prodavnica za koju niko nije cuo, tu su pregovori o ko zna kakvim sve detaljima. Tu se ostavlja prostor da im drzava ucini neki utupak (kao sto djokanda rece npr.da dobiju parcelu za dz), a da IKEA to plati kroz sponzorisanje nekog kluba. Prosta racunica, a poznavajuci Svedjane ne sumnjam da ce to da urade bez pogovora ukoliko, primera radi, ta parcela kosta 2 miliona, a oni je dobiju tako sto ce sponzorisati neki klub sa milion.
Bez obzira sto verujem da nacin funkcionisanja te firme znas bolje od mene, tesko da ces me ubediti da je ovo sto pises istina. Niko nije naveo neku firmu koja je sprecena da ulozi u bilo koji klub. Svi samo pricaju o tom.. Sad ispade da su drzava i ovi sto glume drzavno aparat mocniji od svih krupnih igraca balkanskog ili evropskog trzista...

„Nisu loša vremena, nego čovek.“