Stare teme
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Zex88 napisao:
Koliko sam ja razumeo,aerodrom daje neku sicu i radi nesto oko organizacije,ne znam detalje.
Zexove najcesce reci kad je diskusija o stipendijama cokijevih galaktikosa 8-)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Shomy_lee_jones napisao:
Zex88 napisao:
Koliko sam ja razumeo,aerodrom daje neku sicu i radi nesto oko organizacije,ne znam detalje.
Zexove najcesce reci kad je diskusija o stipendijama cokijevih galaktikosa 8-)
da da uvek je neka sica u pitanju :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Da li je budzet 5 milki to niko ne zna..
Neki cak pisu i 7-8,no to je sve iz forumaske dosade.
Pisu i da je Vucicev drugar Arapin dao 2 miliona da se zezamo.
Trenuto niko ne zna pravu vrednost.To ce se znati po formiranju tima+ostatak troskova(Fmp,hale,koledz)..
Takodje ne treba zaboraviti da smo olaksali budzet za Brauna,Skota,Milutinovica,Makedonca,vrlo moguce Vuka,Subija,Milovanovica,Smiljanica..

Ono sto je fakat je da osim revizije ugovora sa mts-om novih sponzora nije bilo.Sve ove sponzore mozes naci na zidu i prosle sezone.
E sada da li ima bonusa za el,trofej da li ima vise prijatelja kluba(njih imas i u Partizanu,Dule ih spominje stalno),to vec ne znam,nemam uvid u papire.

Kazem,sacekajmo malo..
By strelac
Zex88 napisao:Da li je budzet 5 milki to niko ne zna..
Neki cak pisu i 7-8,no to je sve iz forumaske dosade.
Pisu i da je Vucicev drugar Arapin dao 2 miliona da se zezamo.
Trenuto niko ne zna pravu vrednost.To ce se znati po formiranju tima+ostatak troskova(Fmp,hale,koledz)..
Takodje ne treba zaboraviti da smo olaksali budzet za Brauna,Skota,Milutinovica,Makedonca,vrlo moguce Vuka,Subija,Milovanovica,Smiljanica..

Ono sto je fakat je da osim revizije ugovora sa mts-om novih sponzora nije bilo.Sve ove sponzore mozes naci na zidu i prosle sezone.
E sada da li ima bonusa za el,trofej da li ima vise prijatelja kluba(njih imas i u Partizanu,Dule ih spominje stalno),to vec ne znam,nemam uvid u papire.

Kazem,sacekajmo malo..
Ti znas da je bila skupstina kluba i da su da kazemo neki(posto nije red) da pominjemo te ljude isto bili na skupstini.Ja verujem njima kad su izneli informaciju da je za sada obezbedjeni budzet 5,8 miliona.Ispod toga ne,samo vise.
Ide privatizacija Jata i Arapi ga kupuju(ne znam koja firma) i zna se kako to ide,dajte koji dinar za nas sport i to se i ranije radilo i radice se.Bili su u pioniru za vreme utakmice protiv Galatasaraja.Pazi dolaze poslovni ljudi i ti ih eto vodis na utakmicu.Slucajno .To je dobar potez.Da vide navijanje,ambijent i da prikazes da se to ovde voli.Da bi se obezbedio budzet od 5-6 miliona to moraju da budu jaki privatnici.Takvih je malo ovde.
Ja postujem to.Treba znati izmusti za pare.
Sacekajmo.Mislim po onome sto sam cuo i kako se krenulo sigurno ce budzet biti i veci.jedino ako budu igrali za sicu.neko i igra za male pare,ali ne bas svi.
By hazarder
Zex88 napisao:Moze li neko da mi nabroji 2 firme(drzavne,privatne) koje je ova vlast dovela u Zvezdu?
Etihad-dace vam 2 miliona. Cena-prava sitnica. Pitaj Dabu i kako ti se vec onaj drugi zove.

Ceo onaj Kuretov post je u Zvezdu dovela vlast. To je realnost. Ti pominjes proslu godinu, a ja ti kazem da "arapi, rusi, pomoc drzave" i ide od prosle godine. Milion puta sam rekao, boli me tuki, neka daju, ali nije pravedno i fer. Bezveze je sto ovde toliko negiras i upinjes se da dokazes nesto sto nije istina. Vucic gura pare u Zvezdu, ali nije izdajniku to najveci greh, on samo pomaze klub koji voli. Da se to ne desava u gladnoj i ubogoj Srbiji, niko mu nista zamerio ne bi. Da projekat postoji, postoji. Videcemo da li ce opet pobediti zdrav koncept pravljenja zlata od dece, ili klub gde se upumpavaju pare.

Koncept je slican kao i evropska Zvezda 1. Mene zanima da li vam stvarno ne smeta jedna stvar. Prosle su dve godine pod cokijem, a vidim da ce i treca biti slicna. Da li smatrate kako je normalno sto nijednog igraca niste formirali za prodaju, ni u magli, ne nazire se. Ako se dese neke turbulencije, ako recimo sledece godine krcun zavrne slavinu, sta onda? Hocete da nas ubedjujete kako je Zvezda ovo sto je na Malom Kalemegdanu?

Sve je to lepo, lozenje, skupi igraci, Arena, EL, 25 000 Cigana ludaka, ali nista iz prethodnih poraza naucili niste. Megalomanija vam je dosla glave jednom, a sada se isto radi. Najiskrenije, briga me ko sta misli znajuci da sam zagrizeni Grobar, ne bih voleo da nestanete, derbi je najveca draz u sportu, ali jbte opet padate na iste price. Skupi visegodisnji ugovori, bez stvaralackog pogona(mislim pogona ima, ali klinci ne dobijaju sansu) i sta ce se desiti ako sledece godine ne bude para?
Korisnikov avatar
By MileBL
Karaburac napisao:
MileBL napisao:Silba nisam gledao, ali po pisanju ostalih forumasa mi je drago da ima dobru kontrolu lopte i da zna asistirati, to je najvise nedostajalo Skotu, s kojim ce se ubrzo raskinuti ugovor, to bi trebo biti sledeci potez uprave.
Sad nam nedostaju jos tri igraca: plej- Teodosic ili Markovic,
krilni centar - Radmanovic, Savanoic, Erceg ili Antic
centar - Milicic i niko drugi.
Kao petog beka ocekujem Lazica, momak ima jos prostora za napredak, a na centarskim pozicijama ne mogu se odluciti izmedju Mitrovica i Subotica.

Na sve ovo bi najbolje lego trener tipa Duska Ivanovica, Radonjic bi bio odlican pomocnik.

Cekaj Mile jel ovo tvoja realna lista zelja? Teodosic, igrac koji je proglasavan najboljim igracem Evrope i koji je u CSKA igrao za skoro 2 miliona evra po sezoni, igrac u najboljim igrackim godinama, ce da dodje u Zvezdu?
Markovic, ajde da se otvorite nenormalno mozda bi i dosao, ali bi opet ponuda trebala prilicno jaka da bude....
Jel si ti svestan da je EFES platio obestecenje Valensiji za Savanovica 600 000 evra kad su ga dovodili, mozes da zamislis kolika mu je plata onda? Drugo on statisticki ima jako dobru sezonu iako ga ja ne volim kao igraca, imace on lako angazman negde u inostranstvu.
Antic je osvojio 2 sezone za redom evroligu, zar zaista mislis da se bas toliko para ima?
Erceg copy paste prica za Savanovica, on je u Olimpijakosu gde je igrao trivijalnu ulogu imao platu 700 000 evra, ne smem ni da zamislim koliko ga Ruje placaju.

Znam da ste u fazonu ima se moze se, ali bas ga pretera.
Jos su ti Darkan i Radman finansijski najrealniji, ali ja vam ih toplo prizeljkujem u timu, mislim da cete se vi mnogo vise hvatati za glavu zbog njih nego mi grobari.

Teodosic i Savanovic su na izlaznim vratima svojih klubova, mogu se dovesti na posudu, oni su sigurno spremni igrati za manje para kao sto su to cinili kod vas Macvan i Raduljica, Markovic nije skuplji od 300k, Antic je veliki delija igrao bi takodje za manje para kod nas.

Ako se racuna da smo prosle sezone imali budzet izmedju dva i tri miliona, a ove pet i sest miliona, onda tu svakako ima prostora za jos tri kvalitetna igraca na trenutni sastav.
Korisnikov avatar
By cedric ceballos
volim zemun,ofku,rad,
olimpijakos i zvezdu,bas me briga za njih sve,
jer ja zivim od tebe.
PARTIZANE PLATI MEEEEEE :)))

jbt osvajali ste titule za redom vise od deset godina i imali ste jebenu pomoc drzave koliko hoces a nikad grobare nismo dirali a mi krenemo malo da rastemo odma mi smo vestacka tvorevina,privatni klub itd...fora je jedino sto je partizan odavno privatni klub,predsednik vam daje pare na kamatu vec dosta dugo i nikom nista..ustvari ko je vama predsednik?DV?
Korisnikov avatar
By Lepus
Zvezda ce pruzati mladim igracima sansu i razvijati ih kada dobije A licencu EL. A, to ocekujem da se desi za dvije godine. :D
  • 1
  • 573
  • 574
  • 575
  • 576
  • 577
  • 624

Добили смо Турке убедљиво у финалу,а код њих је би[…]

Svaštara

Ove sezone sam više pratio podkast koji, Mu[…]