Zex88 napisao:Moze li neko da mi nabroji 2 firme(drzavne,privatne) koje je ova vlast dovela u Zvezdu?
Etihad-dace vam 2 miliona. Cena-prava sitnica. Pitaj Dabu i kako ti se vec onaj drugi zove.
Ceo onaj Kuretov post je u Zvezdu dovela vlast. To je realnost. Ti pominjes proslu godinu, a ja ti kazem da "arapi, rusi, pomoc drzave" i ide od prosle godine. Milion puta sam rekao, boli me tuki, neka daju, ali nije pravedno i fer. Bezveze je sto ovde toliko negiras i upinjes se da dokazes nesto sto nije istina. Vucic gura pare u Zvezdu, ali nije izdajniku to najveci greh, on samo pomaze klub koji voli. Da se to ne desava u gladnoj i ubogoj Srbiji, niko mu nista zamerio ne bi. Da projekat postoji, postoji. Videcemo da li ce opet pobediti zdrav koncept pravljenja zlata od dece, ili klub gde se upumpavaju pare.
Koncept je slican kao i evropska Zvezda 1. Mene zanima da li vam stvarno ne smeta jedna stvar. Prosle su dve godine pod cokijem, a vidim da ce i treca biti slicna. Da li smatrate kako je normalno sto nijednog igraca niste formirali za prodaju, ni u magli, ne nazire se. Ako se dese neke turbulencije, ako recimo sledece godine krcun zavrne slavinu, sta onda? Hocete da nas ubedjujete kako je Zvezda ovo sto je na Malom Kalemegdanu?
Sve je to lepo, lozenje, skupi igraci, Arena, EL, 25 000 Cigana ludaka, ali nista iz prethodnih poraza naucili niste. Megalomanija vam je dosla glave jednom, a sada se isto radi. Najiskrenije, briga me ko sta misli znajuci da sam zagrizeni Grobar, ne bih voleo da nestanete, derbi je najveca draz u sportu, ali jbte opet padate na iste price. Skupi visegodisnji ugovori, bez stvaralackog pogona(mislim pogona ima, ali klinci ne dobijaju sansu) i sta ce se desiti ako sledece godine ne bude para?