Stare teme
Korisnikov avatar
By Jaka
A joj kako su se ukenjali, ne sme vise niko u reket :mrgreen: LASMA RULES !
Korisnikov avatar
By familija
Nisam gledao veceras, bio na fudbalu u sali..mada gledao sam ih ove godine puno puta..
I cesto zamislim i zazalim ..kada bi sada igrali u KK Partizanu, odakle su poceli evropsku odiseju i postali odlicni evroligaski igraci... :think: :snooty: :doh:
By pazuzu
Salvatore Guliano napisao:ubio ih PAO ! :D kako su ih izdominirali Gist i Lazme ono je bruka ! kakva odbrana :o :o :o
Ljudi nisu smeli da idu na prodor zbog ova dva ludaka :D Bio jedan smec Gista mnogo brutalan :D
By Jaycee Carroll
Reyes i Darden razbijaju Barsu u prvo poluvreme.+10 Reala,ali bice tu jos vatre.
Korisnikov avatar
By zola
Au koliko je busan Ante Tomic u odbrani, a Jasikevicijus pravi cirkus
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Jaka napisao:A joj, Dzejsi cist faul ti nisu svirali !
strasno !!! ali nekako mi je bilo svejedno na kraju i drago kad je Valas ubo ono cudo, al sam znao da ce da promasi bacanje, prevelik je on saban za to
By Jaycee Carroll
Hahaha pa nije ovo Lazinjo ili Savavovic pa da se bune kod sudije,cisti faul,ali u prvu utakmicu i Barsu su ostetili tako da najrealnije je posle 2 tekme 1:1.U petak od 22h Barsa-Real,znaci nema izlaska u gradu :mrgreen: Ocekujem da im Real jednu uzme,onda da se resava u Madridu.

Glupan Laso,uopste nije pustio Dardena u II poluvreme,veoma lose rotira igrace,Drejper mu ne igra citavo prvo poluvreme,onda u 2 odigra citavu 3/4.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Jaycee Carroll napisao:
Hahaha pa nije ovo Lazinjo ili Savavovic pa da se bune kod sudije,cisti faul,ali u prvu utakmicu i Barsu su ostetili tako da najrealnije je posle 2 tekme 1:1.U petak od 22h Barsa-Real,znaci nema izlaska u gradu :mrgreen: Ocekujem da im Real jednu uzme,onda da se resava u Madridu.

Glupan Laso,uopste nije pustio Dardena u II poluvreme,veoma lose rotira igrace,Drejper mu ne igra citavo prvo poluvreme,onda u 2 odigra citavu 3/4.
slazem se bas lose rotira! na kraju nije znao koga da stavi na 5 jer su mu Mirotic i Rejes bili sa po 5 faulova
By Jaycee Carroll
@SG

Zemljak odlicno ja poznajem kosarku,samo sam neozbiljan i mrzi me da pisem :mrgreen: Vise volim da gledam Evroligu i ACB ligu,nego li hleb da jedem :D
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 217
Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]

KK Partizan 2026/27.

Nepopularno mišljenje, ali ako imamo Tansko[…]