Stare teme
Korisnikov avatar
By familija
Jaycee Carroll napisao:Zasto je juce Barselona bila domacin,zar nisu rekli da Gran Kanarija preuzima prednost domaceg terena?Izgleda da tamo lud jebe zbunjenoga i da se mora igrati el klasiko u finalu.
Vidi stvarno, ja to nisam primetio...Izgleda da ne vazi pravilo da se eliminacijem boljeg preuzima domacinstvo.. :think:
By Jaycee Carroll
Kakva otimacina u Blaugrani :snooty: Kraj 77:73
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
"Odlazak Nemanje Bjelice neće biti jedini iz Vitorije. Njegovom prezimenjaku Milku, istekao je dvogodišnji ugovor, a očekuje se i odlazak Omara Kuka, koji je takođe slobodan igrač. "

jos jednom pitam da li zna neko sajt na kojem mozemo da vidimo koji igrac ima do koje godine ugovor ?
Korisnikov avatar
By zola
Salvatore Guliano napisao:"Odlazak Nemanje Bjelice neće biti jedini iz Vitorije. Njegovom prezimenjaku Milku, istekao je dvogodišnji ugovor, a očekuje se i odlazak Omara Kuka, koji je takođe slobodan igrač. "

jos jednom pitam da li zna neko sajt na kojem mozemo da vidimo koji igrac ima do koje godine ugovor ?
Sajt Talk basket, za evroligaske klubove
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MILOS OBILIC napisao:Zar ovi ludaci opet menjaju ime sad se zovu Laboral Kutša
da si ti nama ziv i zdrav evo vec mesec dana ...

hvala Zola :D
Korisnikov avatar
By familija
Odgledah malo na Raisport-u Vareze - Sijena...
Kakva divlja kosarka.. :snooty: :snooty:
Zletanje, silovanje, srljanje..gubljenje lopti..Cini mi se ako sam dobro izbrojao, u poslednjih 50-ak sekundi 6 izgubljenih lopti!!! :shock:
Vareze smanjio na 2:3, ali mislim da ce Sijena na svom terenu pobediti i uci u finale sa skorom 4:2..

Gledao ssam Panionis - Panata celu utakmicu..Jako tvrda utakmica, sudije pustile tucu pod kosem, Panata vodila 10-ak razlike na dva tri minuta do kraja..A onda Papas (do tada 0 od 7 iz igre) 3 bacanja i dve trojke... Imali su 10-ak sekundi za poslewdnji napad..Papas je vodio i vodio i vodio loptu i prebrojao se sa sekundama, tako da je Jankovic sutnuo trojku po isteku vremena i ne bi ni vazila da je i pogodio...
Korisnikov avatar
By familija
Da se nadovezem na ovaj poslednji post..
Gledao sam i drugo polufinale veceras Kantu - Roma..

Roma dobila 74:69 izjednacila u seriji na 3:3 i gra se majstorica za finale i ulazak ui Evroligu dogodine!!
Inace kvalite kosarke jako los, mnogo srljanja i gresaka..uopste mi se ne svidja nacin na koji igraju ove vodece italijanske ekipe...Nema kontolisanog i pozicionog napada, mnogo crnih igraca na bekovskim pozicijama koji se zalecu i puno napada zavrsavaju u 10-oj sekundi...
Ali i pored toga, Italija ce najverovatnije dogodine imati cetiri ekipe u Evroligi!!!!!!! :shock: :o :(
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
familija napisao:Da se nadovezem na ovaj poslednji post..
Gledao sam i drugo polufinale veceras Kantu - Roma..

Roma dobila 74:69 izjednacila u seriji na 3:3 i gra se majstorica za finale i ulazak ui Evroligu dogodine!!
Inace kvalite kosarke jako los, mnogo srljanja i gresaka..uopste mi se ne svidja nacin na koji igraju ove vodece italijanske ekipe...Nema kontolisanog i pozicionog napada, mnogo crnih igraca na bekovskim pozicijama koji se zalecu i puno napada zavrsavaju u 10-oj sekundi...
Ali i pored toga, Italija ce najverovatnije dogodine imati cetiri ekipe u Evroligi!!!!!!! :shock: :o :(
kako to ?
imaju Armani i Montepaski sa A licencom i sta idu jos prva dva ? to je ipak previse !!!
da napomenem da je Armani ove sezone ispao u EL vec u prvom krugu :think: ali para vrti gde burgija nece
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 217
Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]

KK Partizan 2026/27.

Nepopularno mišljenje, ali ako imamo Tansko[…]