Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Edibledi napisao:
MileBL napisao:Zasto Zvezda nije zasluzeno pobedila?
Ovo je cist dokaz kako iskusnija ekipa dobija neiskusniju.
Ево овде на врху списка је утакмица па погледај друго полувреме.
Прво не мораш јер је било коректно суђење, што је и резултовало са адекватним резултатом који потпуно одговара односу квалитету тимова.
http://www.kls-video.com/
Када судије оволико или уопште помажу Партизану, осећам се као да сам нешто украо и не уживам у победи. Тако и репрезентација кад је 2002. освојила СП против Аргентинаца у финалу, нисам нисаким причао о кошарци пар месеци нити пратио кошарку због срамоте од неправде. Прошле године су судије у КРК покрале Мегу у 1/4финалу против Партизана. Мега је водила на почетку и то прилично убедљиво, Миљен и Јаре су блистали а онда су наступиле судије које су дозволиле да Партизанови играчи пребију клинце без фаула...
Исто тако ми је криво када нас покраду у ЕЛ. Веруј ми, да је ова утакмица била у оквиру АБА лиге, Мега би је добила рутински бар 10 поена разлике.
Милоје је редак пример какав човек треба да буде тренер. Он је прави педагог овим клинцима и зна да губи за разлику од размажених државних пројеката Партизана, Звезде и Радничког, који се финансирају из буџета.
Мега прави играче и финансира се мудром пословном политиком.
Свака част!!! И ја им желим све најбоље у Будућности и да су прошли у финале, можда би и навијао за њих, иако сам Партизановац.
Желео сам раније да Симоновић дође у Партизан али, после оног аута синоћ и уопште због његовог понашања на терену, кажем само, хвала ти Господе што он и један Лазић нису у мом Партизану.
Ма колико Дуле био арогантан , вулгаран, Вама огаван, мора да се зна ред а то је: тренер је тај који сме да се обрати судијама. Понекад ме нервира Лучић или Мусликад гестикулира, флопира и свађа се са судијама али далеко пристојније од ових каубоја из ЦЗ Телеком. За оно Лазићево, ма шта судија да је свирао или није, требало би КЛС да, након снимка изрекне казну да пршти. На шта то личи.
А, кад је Боби ишао на куцање, био на другом кораку, Симон га повукао за руку и шта се десило? ЛОПТА СА СТРАНЕ!!! Чак ни бацања није добио.
A igraci Mege se nisu derali na sudije?Marjanovic nije pizdeo sinoc na sudiju?
By Edibledi
MILOS OBILIC napisao:
Edibledi napisao:
MileBL napisao:Zasto Zvezda nije zasluzeno pobedila?
Ovo je cist dokaz kako iskusnija ekipa dobija neiskusniju.
Ево овде на врху списка је утакмица па погледај друго полувреме.
Прво не мораш јер је било коректно суђење, што је и резултовало са адекватним резултатом који потпуно одговара односу квалитету тимова.
http://www.kls-video.com/
Када судије оволико или уопште помажу Партизану, осећам се као да сам нешто украо и не уживам у победи. Тако и репрезентација кад је 2002. освојила СП против Аргентинаца у финалу, нисам нисаким причао о кошарци пар месеци нити пратио кошарку због срамоте од неправде. Прошле године су судије у КРК покрале Мегу у 1/4финалу против Партизана. Мега је водила на почетку и то прилично убедљиво, Миљен и Јаре су блистали а онда су наступиле судије које су дозволиле да Партизанови играчи пребију клинце без фаула...
Исто тако ми је криво када нас покраду у ЕЛ. Веруј ми, да је ова утакмица била у оквиру АБА лиге, Мега би је добила рутински бар 10 поена разлике.
Милоје је редак пример какав човек треба да буде тренер. Он је прави педагог овим клинцима и зна да губи за разлику од размажених државних пројеката Партизана, Звезде и Радничког, који се финансирају из буџета.
Мега прави играче и финансира се мудром пословном политиком.
Свака част!!! И ја им желим све најбоље у Будућности и да су прошли у финале, можда би и навијао за њих, иако сам Партизановац.
Желео сам раније да Симоновић дође у Партизан али, после оног аута синоћ и уопште због његовог понашања на терену, кажем само, хвала ти Господе што он и један Лазић нису у мом Партизану.
Ма колико Дуле био арогантан , вулгаран, Вама огаван, мора да се зна ред а то је: тренер је тај који сме да се обрати судијама. Понекад ме нервира Лучић или Мусликад гестикулира, флопира и свађа се са судијама али далеко пристојније од ових каубоја из ЦЗ Телеком. За оно Лазићево, ма шта судија да је свирао или није, требало би КЛС да, након снимка изрекне казну да пршти. На шта то личи.
А, кад је Боби ишао на куцање, био на другом кораку, Симон га повукао за руку и шта се десило? ЛОПТА СА СТРАНЕ!!! Чак ни бацања није добио.
A igraci Mege se nisu derali na sudije?Marjanovic nije pizdeo sinoc na sudiju?
Tačno tako, nisu se drali na sudije. Marjanović se smejao od muke. Uostalom, imaš u komentaru link utakmice pa pogledaj. Nema laži, nema prevare.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Salvatore Guliano napisao:BUM BUM BUM !!!

http://www.bcmegabasket.net/sr/vesti/18 ... megom.html
Dobar je on igrac.Ipak manjak tezine mu predstavlja problem.Ipak jako cudno pojacanje.Vizura ce na krilnom centru imati njega,Bojica i Lukovica i Jokica.A ni jedan nije bas dobar igrac.
Valjda ce zato dovesti dva dobra centra.Ili jednog centra,a da ostane Cakic.
Ne znam sto vise razmiljam sve mi je cudnije pojacanje.
Ako je umesto Cakica doveden on,a stignu i zamene za Novicu i Bobija onda je ekstra
Korisnikov avatar
By Karaburac
Lukovic ce ici to je rekao Misko vec ranije. Bojic ocito nije u prvim planovima jer je Jokic ispred njega u rotaciji, a dve godine je mladji. Radovic je fino pojacanje za ABA ligu, atleta, dobro razume igru. Najveci problem mu je manjak kilograma, ali ako Mega opet bude imala nekog centra sa kojim ce moci da igra kvalitetnu zonu (prosle godine Cantekin, ove godine Marjanovic) mislim da ce se Radovic savrseno uklopiti u takav sistem. Ipak je on bio najbolja cetvorka nase lige, uz to je Miskov igrac i ovaj potez mi deluje prilicno logicno. Pogotovo sto je i on relativno mlad igrac (91') tako da se definitivno uklapa u Meginu filozofiju.
By Edibledi

Надао сам се да ће доћи у Партизан али добро је и овако, пошто навијам упоредо и за Мегу. У Меги, генерација 2000. игра син од мог друга а мали је иначе 2001. Почео је да тренира у новембру 2011. и за неколико месеци им је постао главни играч, даје по 50% поена, има по 6-7 украдених , двоцифрен број скокова. Иначе је дуго тренирао пре кошарке разне борилачке спортове.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Edibledi napisao:

Надао сам се да ће доћи у Партизан али добро је и овако, пошто навијам упоредо и за Мегу. У Меги, генерација 2000. игра син од мог друга а мали је иначе 2001. Почео је да тренира у новембру 2011. и за неколико месеци им је постао главни играч, даје по 50% поена, има по 6-7 украдених , двоцифрен број скокова. Иначе је дуго тренирао пре кошарке разне борилачке спортове.
ja isto navijam za Megu uporedo, iskreno vise sam utakmica bio i uzivo i gledao na tvu ove KLS nego Partizan ...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Iskreno tesko je ne navijati za Megu sobzirom koliko mlad tim imaju. Bilo mi je uzivanje da ih pratim ove sezone, prvo u KLS-u, a posle i u Super ligi.
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]