- Pon Jun 03, 2013 2:23 pm
Edibledi napisao:A igraci Mege se nisu derali na sudije?Marjanovic nije pizdeo sinoc na sudiju?MileBL napisao:Zasto Zvezda nije zasluzeno pobedila?Ево овде на врху списка је утакмица па погледај друго полувреме.
Ovo je cist dokaz kako iskusnija ekipa dobija neiskusniju.
Прво не мораш јер је било коректно суђење, што је и резултовало са адекватним резултатом који потпуно одговара односу квалитету тимова.
http://www.kls-video.com/
Када судије оволико или уопште помажу Партизану, осећам се као да сам нешто украо и не уживам у победи. Тако и репрезентација кад је 2002. освојила СП против Аргентинаца у финалу, нисам нисаким причао о кошарци пар месеци нити пратио кошарку због срамоте од неправде. Прошле године су судије у КРК покрале Мегу у 1/4финалу против Партизана. Мега је водила на почетку и то прилично убедљиво, Миљен и Јаре су блистали а онда су наступиле судије које су дозволиле да Партизанови играчи пребију клинце без фаула...
Исто тако ми је криво када нас покраду у ЕЛ. Веруј ми, да је ова утакмица била у оквиру АБА лиге, Мега би је добила рутински бар 10 поена разлике.
Милоје је редак пример какав човек треба да буде тренер. Он је прави педагог овим клинцима и зна да губи за разлику од размажених државних пројеката Партизана, Звезде и Радничког, који се финансирају из буџета.
Мега прави играче и финансира се мудром пословном политиком.
Свака част!!! И ја им желим све најбоље у Будућности и да су прошли у финале, можда би и навијао за њих, иако сам Партизановац.
Желео сам раније да Симоновић дође у Партизан али, после оног аута синоћ и уопште због његовог понашања на терену, кажем само, хвала ти Господе што он и један Лазић нису у мом Партизану.
Ма колико Дуле био арогантан , вулгаран, Вама огаван, мора да се зна ред а то је: тренер је тај који сме да се обрати судијама. Понекад ме нервира Лучић или Мусликад гестикулира, флопира и свађа се са судијама али далеко пристојније од ових каубоја из ЦЗ Телеком. За оно Лазићево, ма шта судија да је свирао или није, требало би КЛС да, након снимка изрекне казну да пршти. На шта то личи.
А, кад је Боби ишао на куцање, био на другом кораку, Симон га повукао за руку и шта се десило? ЛОПТА СА СТРАНЕ!!! Чак ни бацања није добио.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE