Teme o ostalim sportovima
By grobar sa kosova
familija napisao:@grobi
Obrisao sam post!!!
zasto si mi obrisao post?
Korisnikov avatar
By Zex88
E pa kad te zabole,onda nemoj ni da ga komentarises. Ja volim tenis kao sport,volim i Novaka koji navija za Zvezdu,a igrao za Partizan i Viktora koji je igrao za Zvezdu a navija za Partizan,Anu,Jelenu,Janka,Ficu,Zimonju,Borisa,Iku Ludaka,malu Jaksicku,itd..
A kakvi su ljudi pitaj ljude u tkp tkcz.

Ti nemoj da provociras mene pljuvacinama po Novaku i ja ti necu odgovarati.
By hazarder
Grobi, Nole je veliki covek i Srbin. Sto se tice oko prijave boravka u Monte Karlu, tu ga potpuno podrzavam. Razmisli malo. Zasto da krvavo stecen novac poklanja srpskim politicarima, jer vecina tih para bi se slivala u njihove lopovske dzepove, kada moze da izbegava placanje poreza u Srbiji, pa te pare daje u humanitarne svrhe. Siguran sam da i on decko tako razmislja.

Nemoj brate da budes sektas, to sto on navija za Zvezdu nije vazno, jer niko nije savrsen :mrgreen:

Doniraju nasi sportisti mnogo, ali ne krpe se rupe na taj nacin, jer je korito busno sa svih strana.

Vidi ovog Zeksa, voli tenis, zimske sportove, vaterpolo(doduse samo ove sezone :lol: ),svestran mladic, nema sta.
By grobar sa kosova
@Zex ja nisam direktno tebe provocirao kao sto si ti mene ali ok...
Korisnikov avatar
By Zex88
Hazarderu,ja sport kao sport obozavam.Mislim da imam vise odgledanih mecava vkp od vecine ljudi ovde.Trenirao sam fudbal,ali sam igrao i kosarku,rukomet,odbojku..
Meni cale i dan danas tupi da sam trebao da budem sportski novinar.
Jedini sport koji sam gledao a nervira me je bejzbol.
Korisnikov avatar
By Zex88
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Veliki teniski strucnjak i zena koja je otkrila Novaka Djokovica Jelena Gencic je zazalost preminula.Nek pociva u miru i raju,a nadam se da ce Djokovic osvojiti RG u njenu cast.

Inace Jelena Jankovic je izbacila Samantu Stosur
By kosta76
MILOS OBILIC napisao:Veliki teniski strucnjak i zena koja je otkrila Novaka Djokovica Jelena Gencic je zazalost preminula.Nek pociva u miru i raju,a nadam se da ce Djokovic osvojiti RG u njenu cast.

Inace Jelena Jankovic je izbacila Samantu Stosur
Pokoj joj dusi. Dobro je sto Novaku nisu rekli pre meca sa Dimitrovom, sigurno ne bi bio maksimalno koncentrisan.
Kada je cuo vest, nije se pojavio na konferenciji za stampu. Nadam se da ce uspeti da podigne trofej i posveti ga svom prvom treneru.
Cestitke i za devojke
Korisnikov avatar
By Drex
Slika

ne znam šta bih rekao. Boginja!
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 186