Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Micov dobar celu seriju, onaj prvi mec nije bio slucajan.
Korisnikov avatar
By Zex88
Sinoc na bbc-u javili da Englezi prave ozbiljnu profesionalnu ligu.

Onda se ukljucio neki lik i pricao da ce biti ulozene ogromne pare da se stignu najjace lige.
Pricao da imaju nba i ncaa igrace i da treba da rade na tome da se taj trend nastavi.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
jedno pitanje, posto Unikaha nije ispunila uslov za A licencu(plasman u play of ACBlige) kome ce ici ta licenca ?
Korisnikov avatar
By familija
Salvatore Guliano napisao:jedno pitanje, posto Unikaha nije ispunila uslov za A licencu(plasman u play of ACBlige) kome ce ici ta licenca ?

Nije to uslov, to neke nase novine pricaju pogresno...
Uslov je da budu u prvoj polovini tabele spanske lige sto su oni i uspeli...bili su deveti, na granici..

I prosle godine su bili deveti i igrali su Evroligu..
http://www.euroleague.net/euroleaguenew ... 2012/spain

Ima jedan drugi problem za njih, ne znam od kada vazi to pravilo ali znam da ove godine vazi..
Ako u finale plej-ofa udje tim koji nema A licencu onda on igra dogodine Evroligu a tim sa A licencom koji je najlosije plasiran dobija suspenziju na godinu dana!!

To prakticno znaci, da ako Saragosa ili Gran Kanarija udju u finale, igrace u Evroligi dogodine, a A licenca Unikahe se suspenzuje za narednu godinu..
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
da da to pogresno sam napisao, uslov je bio da budu 9. najmanje ... hvala na ispravci :D

pa bilo bi vrlo interesantno ako se ovo sto si napisao oistini , mada tesko
Korisnikov avatar
By familija
Salvatore Guliano napisao:da da to pogresno sam napisao, uslov je bio da budu 9. najmanje ... hvala na ispravci :D

pa bilo bi vrlo interesantno ako se ovo sto si napisao oistini , mada tesko
Malopre sam kada si napisao ovaj post, precesljao tabele spanskih prvenstava za poslednjih sedam godina..
http://www.euroleague.net/euroleaguenew ... 2013/spain

Evo imas ih ovde..
Unikaha je dve sezone bila deveta, a tri sezone osma

I ona i dalje ima A licencu....Sta reci...
Korisnikov avatar
By Gaja
familija napisao:
Salvatore Guliano napisao:jedno pitanje, posto Unikaha nije ispunila uslov za A licencu(plasman u play of ACBlige) kome ce ici ta licenca ?

Nije to uslov, to neke nase novine pricaju pogresno...
Uslov je da budu u prvoj polovini tabele spanske lige sto su oni i uspeli...bili su deveti, na granici..

I prosle godine su bili deveti i igrali su Evroligu..
http://www.euroleague.net/euroleaguenew ... 2012/spain

[highlight=#ff8040]Ima jedan drugi problem za njih, ne znam od kada vazi to pravilo ali znam da ove godine vazi..
Ako u finale plej-ofa udje tim koji nema A licencu onda on igra dogodine Evroligu a tim sa A licencom koji je najlosije plasiran dobija suspenziju na godinu dana!![/highlight]

To prakticno znaci, da ako Saragosa ili Gran Kanarija udju u finale, igrace u Evroligi dogodine, a A licenca Unikahe se suspenzuje za narednu godinu..
Na tu foru upao Bilbao,iscepao sve favorite do kraja i stigao do finala protiv Barse i tako otisao u EL,i ako je bio u ligi mozda 7-8.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Unikaha nikad nije imala uspeh u Evropi u zadnjih 5-6 sezona,a imaju A licencu.Zaista sramota.Pa njih je Partizan drao i u Spaniji i u Pioniru i nabijao komplekse Crnogorcu Kuku
By Jaycee Carroll
Zasto je juce Barselona bila domacin,zar nisu rekli da Gran Kanarija preuzima prednost domaceg terena?Izgleda da tamo lud jebe zbunjenoga i da se mora igrati el klasiko u finalu.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 217
Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]

KK Partizan 2026/27.

Nepopularno mišljenje, ali ako imamo Tansko[…]