Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
CEk, ne razumem, kako bi ih ti razvijao? Ako neko nije dovoljno dobar za A reprezentaciju, nije li bolje da igra ovo univerzitetsko i napreduje koliko toliko, osvoji medalju, nego da sedi kuci?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Reci mi @Pejo da li ce Katnic, Balaban, Dimic itd ikada biti dovoljno dobri za A selekciju? Neki mozda i hoce, ali oni nece. Bilo je dosta momaka iz 92' godista koji su mnogo perspektivniji, a niko ih nije uzeo u obzir. Ajde, ovo je siri spisak, videcemo na kraju ko ce na spisku biti.
Korisnikov avatar
By Peja
Imas pravo, meni je najdraze zbog Nastica, voleo bih da on izdominira i da se prikljuci prvom timu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Uf, prvom timu tesko, imao je jako losu sezonu, ali se nadam da ce uspeti da se oporavi kroz ovu reprezentativnu akciju.

Evo da poredjamo igrace po pozicijama:

1) Jovic, Covic, Vujosevic, Katnic
2) Jaramaz, Arnautovic, Zivanovic, Milosavljevic, Lazic, Dimic
3) Stojacic, Kalinic, Drenovac
4) Bircevic, Markovic, Todorovic, Jelovac
5) Musli, Gagic, Nastic, Balaban, Uros Lukovic,

Na kojim pozicijama igraju Vlahovic i Majstorovic?

Po meni cist visak na ovom spisku su Covic, Katnic, Milosavljevic, Arnautovic, Lazic, Zivanovic, Stojacic, Markovic, Jelovac, Uros Lukovic, Musli, Balaban, Bircevic... Mislim da bi bilo bolje da su neki drugi momci dobili poziv.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Meni se spisak jako dopada.Bio sam i najblizi da pogodim spisak igraca koji ce igrati na Univerzijadi.Musli,Gagic i ostali nemaju kvalitet za senirorsku reprezentaciju i sasvim je normalno da budu na Univerzijadi jer ipak u buducnosti mozda ispadne nesto od njih jer ima nekog prostora za njihov napredak.Cudno mi je da je Milosavljevic na spisku koji je mozda mogao i u seniore,ali dobro sta je tu je.Fali ovde Bogdanovic,ali verovatno ga Duda na radost nekih forumasa zove u seniorsku reprezentaciju.
Takodje fali Subotic iz Zvezde,a mozda je mogao biti i Gujanicic ali on igra lose u Americi.Igrutinovic je isto mogao na spisak,ali decko nikako da odabere tim koji ce igrati Super ligu tako da on od marta i ne igra pa je razumljivo sto ga nema na spisku.
Imamo tim za medalju. :dance:
Korisnikov avatar
By Joomla10
@ Karabu

Vlahovic je plej. Bio je kod nas u mladjim kategorijama, drugi tim, Sloga, pa Rumunija.

Jedan od igraca za koje sam mogao da garantujem da ce igrati kod nas u prvom timu.
Znao je u Partizanu II po 50-60 poena da da, vecinu njegovim najjacim oruzjem, ulazom. Ulaz perfektan, sut 0.
Korisnikov avatar
By Peja
MILOS OBILIC napisao:Meni se spisak jako dopada.Bio sam i najblizi da pogodim spisak igraca koji ce igrati na Univerzijadi.Musli,Gagic i ostali nemaju kvalitet za senirorsku reprezentaciju i sasvim je normalno da budu na Univerzijadi jer ipak u buducnosti mozda ispadne nesto od njih jer ima nekog prostora za njihov napredak.Cudno mi je da je Milosavljevic na spisku koji je mozda mogao i u seniore,ali dobro sta je tu je.Fali ovde Bogdanovic,ali verovatno ga Duda na radost nekih forumasa zove u seniorsku reprezentaciju.
Takodje fali Subotic iz Zvezde,a mozda je mogao biti i Gujanicic ali on igra lose u Americi.Igrutinovic je isto mogao na spisak,ali decko nikako da odabere tim koji ce igrati Super ligu tako da on od marta i ne igra pa je razumljivo sto ga nema na spisku.
Imamo tim za medalju. :dance:
MIslim da si ovo pogodio, i dobro je da je tako.
Bice da je birao izmedju njega i Gagija, ali se zbog mladosti i malo veceg napadackog arsenala odlucio za Bogdana.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Uf, prvom timu tesko, imao je jako losu sezonu, ali se nadam da ce uspeti da se oporavi kroz ovu reprezentativnu akciju.

Evo da poredjamo igrace po pozicijama:

1) Jovic, Covic, Vujosevic, Katnic
2) Jaramaz, Arnautovic, Zivanovic, Milosavljevic, Lazic, Dimic
3) Stojacic, Kalinic, Drenovac
4) Bircevic, Markovic, Todorovic, Jelovac
5) Musli, Gagic, Nastic, Balaban, Uros Lukovic,

Na kojim pozicijama igraju Vlahovic i Majstorovic?

Po meni cist visak na ovom spisku su Covic, Katnic, Milosavljevic, Arnautovic, Lazic, Zivanovic, Stojacic, Markovic, Jelovac, Uros Lukovic, Musli, Balaban, Bircevic... Mislim da bi bilo bolje da su neki drugi momci dobili poziv.
Majstorovic igra u Heliosu u prvoj petorci i ima dobru statistiku.Oko 9,5 poena i 5 skokova po mecu.Igrao je i za mladu reprezentaciju 2010.godine na EP ali bez nekog veceg ucinka.Visok je 209 cm,ako bi presao u Krku mozda bi ga mogli gledati sledece sezone u Aba ligi.

Vlahovic igra u Rumuniji i igra pleja.Visok je 190 cm

Na spisku fali i Milutinovic Andreja,ali on ce u NBA pa nije na spisku :D
Korisnikov avatar
By Jomer
Koji debilizam je ovaj spisak, kao sto je karabu napisao , umesto da pozovu igrace koji nisu afirmisani u javnosti, a od kojih bi nesto moglo da bude u buducnosti kao sto je ovaj Nastic, oni pozivaju dragana ,muslija.. koji su vec igrali za A reprezentaciju, i kojima glat moze da se dogodi da igraju dva takmicenja tokom leta, gde nece raditi na svojem usavrsavanju
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]