Stare teme
Korisnikov avatar
By username999
flameni napisao:fake fake fake fake fake fake fake
@hazard
i posle nek pitaju, zasto su durlanci nenadjebivi... :D
Kako fake? :naughty:

DOKTORE, ON DOLAZI U 19:30! :confusion-waiting:
By kosta76
Pa nista, dobice za veceru ili ribu ili kobasicu :lol: :lol: :lol:
Nemoj da decko ostane gladan
Da, i pozuri da se doteras :lol: :lol: :lol:
By flameni
username999 napisao:
flameni napisao:fake fake fake fake fake fake fake
@hazard
i posle nek pitaju, zasto su durlanci nenadjebivi... :D
Kako fake? :naughty:

DOKTORE, ON DOLAZI U 19:30! :confusion-waiting:
mogu i da ti obrazlozim sta te sve odalo, al to cu nakon sto priznas
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Znas Milice kod muskaraca je prilicno jasno.
Ako u ti svim vasim igrarijama gde on hoce a ti neces, ti se smeskas i ako nemoj jao nemoj, on misli, jebote ova luda za mnom.
Ako u tim situacijama se ne naljutis nego kao jebiga nemoj tako aj cujemo se posle, on misli jebote ova luda za mnom.
Ako u posle tih situacija vise cujete i kao sve normalno, on misli, jebote ova luda za mnom.

Znaci, ako mu ne kazes DIREKTNO i SUROVO kakvo je stanje, nema sanse da mu dodje iz dupeta u glavu.
On ti je sad kao pobesneo bik - oci mu krvave, samo gura napred. I gurace dok ne udari u zid.
By flameni
username999 napisao:Ne mogu da priznam nešto što nije istina. Požurite, moram da prošetam pre nego što lik dođe :(
ok. moja greska. sad ti verujem potpuno.lose sam procenio situaciju.
By flameni
username999 napisao:
flameni napisao:
username999 napisao:Imam pitanje na koje mi je hitno potreban odgovor. Posle 15 minuta guglanja kljucnih reci mog problema na 3 jezika, setila sam se ovog foruma na kome dominiraju muskarci i ove teme, pa cu biti slobodna da se obratim doktoru za pomoc. Ceo dan radim, pa sam se umorila i nije mi do prezanja i biranja reci, a moram da obavim jedan vazan razgovor veceras ili sutra, pa bih bila zahvalna kada bi mi doktor ili neko ko ima iskustva u ovome bukvalno stavio reci u usta.

Naime, jedan drugar, sa kojim se druzim oko 3, 4 godine, a upoznali smo se ziveci u istom kraju, se odselio, pa se nismo neko vreme culi, utom se i ja odselim, i sretnemo se skoro i skontamo da zivimo 7 metara jedno od drugog. On ima devojku sa kojom je negde oko 5 godina, a koja je pre zivela dva sprata ispod mene i i dalje je tamo. E, ja nisam mogla da ne primecujem njegovog brata kad smo se tek upoznali, medjutim, on je 3 godine mladji od mene, a nisam nesto u fazonu mladjih tipova. Ali nisam ravnodusna, pa bih eventualno da vidim kako ce da se pokaze za jos koju godinu. Medjutim, taj oratak me konstantno muva i svaki put se jedva iscupam iz njegovih ruku. :roll: Jednom sam ga uhvatila da mi viri pod suknju! Doduse, toliki ispadi se nisu ponavljali. :oops: A kao drugar je super, bilo bi mi krivo da se ne druzimo i dalje. On ce da bane veceras verovatno, a ja sama... Na koji nacin da mu kazem da iskulira, da smo ortaci i samo ortaci, ali mi hitno treba odgovor koji mogu da citiram, ne savet? Hvala.
I jos nesto: ni njegov brat nije ravnodusan prema meni :D

vrlo jasno.ti si musko i fejkujes, a zato sto sam provalio, bilo bi lepo od tebe da priznas, pre nego sto objasnim kako sam dosao do ovog zakljucka.uvek vas, dr.

Uh, bre, doktore, nemojte da ste neozbiljni! Ja sam jedno sićušno žensko :) ajde sad budite fini i malo se pozabavite mojim problemom :)
Moja pitanja za uspostavljanje neophodne dijagnoze su - Da li ti se bar svidja njegov stomak?Da li ti se on cini dovitljivim?I kako stoji sa kartonima kod tebe?
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
flameni napisao: Moja pitanja za uspostavljanje neophodne dijagnoze su - Da li ti se bar svidja njegov stomak?Da li ti se on cini dovitljivim?I kako stoji sa kartonima kod tebe?
ima vec 3 zuta, kao Simunic 2006. ali nije izasao iz igre i dalje :lol:

@Karabu hahahhahaha nemoj nisam ja takav, znam da su svi sa foruma manijaci, ali nisam babojebac

@999 kao sto su ti svi rekli sto pre i ostrije mu objasnis lakse ce vam biti
Korisnikov avatar
By username999
Vidim ja da će ovde biti belaja. ;)
flameni napisao:
Moja pitanja za uspostavljanje neophodne dijagnoze su - Da li ti se bar svidja njegov stomak?Da li ti se on cini dovitljivim?I kako stoji sa kartonima kod tebe?
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 59

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]