- Pon Jul 06, 2026 12:55 am
Kusturica ima jos puno da radi na sutu. Onih 0/9 protiv Turske su zabrinjavajuci. Ako to izuzmemo, sve ostalo je na vrhunskom nivou. Bojdo stalno pomi je da lici na Janisa... Mene dosta podseca na mladog Kirilenka svojom krakatoscu i atletikom. Samo je napadacki jos produktivniji. Sve u svemu vrhunski turnir i vrhunski odigrano finale. Sut na stranu, ali decko ima karakter superstara. Rekao sam na startu da mi malo fali taj momenat da je ubica u napadu, ali posle ovakve partije nema tu sta vise da se prica. Pogresio sam.
Lukic isto izvanredan turnir i jako dobar protiv Amera. Vrhunski sajz za svoju poziciju, uz to dobra kobtrola lopte, sut i pametno kretanje bez lopte. Za NBA ne znam da li ce mu se sve poklopiti, ali bio nih sokiran ako ne bude igrao EL.
Sto se ostalih tice, jako sam razocaran unutrasnjom linijom ceo turnir. Ovo je samo potvrdilo taj utisak. Nekako mi je Miladinovic jos i najkorektniji bio i pored promasenih zicera. Djurovic i Bjelica su me bas razocarali.
Mozda je trebalo vise prostora dati Pavlovicu kad smo se mucili sa prenosom, on mi deluje najsigurniji u driblingu.
Simijanovski mnogo losiji turnir nego prosle godine. Sut i dalje prelep, ali mora se jos stvari dodati u igri, ako hoce da pravi karijeru na najvisem nivou.
I kad ne budes prvi ti...