Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao: Ned Jul 05, 2026 7:56 pm Миличић је ушао храбро.На тату :)
Mene on podseca na Avramovica. Ne znas bas sta ces da dobijes al znas da nece manjkati hrabrosti.
Korisnikov avatar
By Zex88
BBBbbb napisao:
Zex88 napisao: Ned Jul 05, 2026 7:56 pm Миличић је ушао храбро.На тату :)
Mene on podseca na Avramovica. Ne znas bas sta ces da dobijes al znas da nece manjkati hrabrosti.
Ха,занимљиво :) Невероватно је како је исти тата изгледом.. Штета што није мало виши,сувише ми је ситан за 3.

Послато са SM-S937B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Невероватно је како су и даље уплашени. Нико фаул не направи,мислим да се већина екипе боји да ће их Амери пребити.

Симјановски стално стане са дриблингом па је баци уназад..

Korisnikov avatar
By Zex88
Свака част на медаљи и игри,након групе се озбиљно дигла екипа.
Сребро је максимум и то се остварило.
Из ове генерације мислим да се може рачунати у будућности на Лукића и Кустурицу. Остало је доста танко,можда неки играчи улоге.
Највеће разочарење турнира су Симјановски и Бјелица.

Korisnikov avatar
By Karaburac
Kusturica ima jos puno da radi na sutu. Onih 0/9 protiv Turske su zabrinjavajuci. Ako to izuzmemo, sve ostalo je na vrhunskom nivou. Bojdo stalno pomi je da lici na Janisa... Mene dosta podseca na mladog Kirilenka svojom krakatoscu i atletikom. Samo je napadacki jos produktivniji. Sve u svemu vrhunski turnir i vrhunski odigrano finale. Sut na stranu, ali decko ima karakter superstara. Rekao sam na startu da mi malo fali taj momenat da je ubica u napadu, ali posle ovakve partije nema tu sta vise da se prica. Pogresio sam.

Lukic isto izvanredan turnir i jako dobar protiv Amera. Vrhunski sajz za svoju poziciju, uz to dobra kobtrola lopte, sut i pametno kretanje bez lopte. Za NBA ne znam da li ce mu se sve poklopiti, ali bio nih sokiran ako ne bude igrao EL.

Sto se ostalih tice, jako sam razocaran unutrasnjom linijom ceo turnir. Ovo je samo potvrdilo taj utisak. Nekako mi je Miladinovic jos i najkorektniji bio i pored promasenih zicera. Djurovic i Bjelica su me bas razocarali.

Mozda je trebalo vise prostora dati Pavlovicu kad smo se mucili sa prenosom, on mi deluje najsigurniji u driblingu.

Simijanovski mnogo losiji turnir nego prosle godine. Sut i dalje prelep, ali mora se jos stvari dodati u igri, ako hoce da pravi karijeru na najvisem nivou.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Jos su sve to deca u razvoju, ima sanse da se neke stvari poprave.
Ja ocekujem od Bjelice da ce biti bolji i da moze biti reprezentativac u seniorima, od Djurovica ne ocekujem puno.

Lukic deluje kao neko ko vec za godinu dana moze biti od koristi u seniorima (reprezentacija).
Kusturica definitivno klasa kakvu bas dugo nisam video u tim godinama. Sut varira ali i to mi je za ocekivati u tim godinama. Potencijal je tu i moze biti dosta dobar suter. Side note - Durant je imao cudnu mehaniku prvu godinu u Seattle-u pa je postao sta je postao. Ono sto mi je pozitivno iz finala je njegova pas igra. Lako je nalazio saigrace, jos da se par njih nije usralo od Amera na ziceru... i da bas ima zdrav takmicarski duh.
By Bojdo
Ljudi moji Kusturica je stvarao svojim fizikalijama prednost i nad tjelosno zrelijim Amerima. Zato ga poredim sa Janisom. Covjek je svojim dugim dvokorakom probio u prva dva napada ona preuzimanja. Strasan potencijal.
  • 1
  • 359
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, Da li si uspeo negde da iskopaš box[…]

KK Partizan 2026/27.

Promaklo mi da iskomentarišem da nas je i P[…]