Odlicna pobeda pogotovo da se izbegnu dva poraza za redom.
Sa povratkom Nvore, Monekea i Devontea ofanzivni potencijal je neogranicen.
skeske napisao: ↑Pet Nov 14, 2025 9:52 am Batler je pokazao zasto je doveden i sto je najbitinije pokazao je da voli loptu u zavrsnici.Meni se svidelo sto mu Mekintajer dodao dva puta da on zavrsava na kraju, znaci veruje mu da to moze. Mozda i on hteo da skine to breme sa sebe.
Gaja napisao: ↑Pet Nov 14, 2025 12:36 pmNe mislim da se Kodi boji zavrsnice, vise sam ubijedjen da se jasno zna sta se od koga trazi i da niko nije nezadovoljan tim. (Naravno ne znam 100% jer treba nam se vratiti 8 igraca iz povrede, od cega 2-3 vole loptu u rukama. Vidjecemo kako ce izgledati kad se vrate svi)skeske napisao: ↑Pet Nov 14, 2025 9:52 am Batler je pokazao zasto je doveden i sto je najbitinije pokazao je da voli loptu u zavrsnici.Meni se svidelo sto mu Mekintajer dodao dva puta da on zavrsava na kraju, znaci veruje mu da to moze. Mozda i on hteo da skine to breme sa sebe.
Zex88 napisao: ↑Pon Nov 17, 2025 9:12 am Спомиње се да Девонте мора на операцију..Ако је то тачно,мотком изјурити медицински тим.Prica se dace probati igrati pa ako bude imao problem morace na operaciju da otkloni neke zakostale modrice na povredjenom mjestu.
Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
skeske napisao: ↑Pon Nov 17, 2025 8:52 am Nije to ni cudo jer Batler je zvijezda koledz kosarke a oni uglavnom dobro prolaze u Evropi.Nešto sam se (naravno) zadržao na ovom delu. Ne bih baš rekao da je tako. Evo na prvu mi pada na pamet Adam Morrison, na drugu Jimmer Fredette, pa Aaron Harrison, Peyton Siva, Kyle Wiltjer koji su bili baš koledž zvezde i baš se nisu snašli, pa onda neki koji su se kao nekako snašli ali nikad nisu zablistali, kao Derrick Williams, Ed Cota ili nesrećni Jabari. Jedina koledž zvezda u stvari koja jeste zablistala u Evropi je Trajan Langdon.