Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By skeske
Par rijeci o utakmici. Poslije puta u Dubai i nazad i relativno glatkog poraza uz dodatno povredjena dva prebitna igraca, nisam vjerovao da mozemo skupiti snagu i energiju da odigramo ovako krvavu utakmicu citavih 40 minuta. Svi su odigrali svoje, Batler je pokazao zasto je doveden i sto je najbitinije pokazao je da voli loptu u zavrsnici. Bojao sam se da bi mozda mogao krenuti putem Sabaza, ali ovo je nesto potpuno drugacije...
Dobric, Kalina i Kodi iznijeli utakmicu, Plavsic na moje veliko zadovoljstvo je odigrao dobar mec i nadam se krenuo da izlazi iz kanalcine. Trebace nam u sledecih mjesec-dva dok ne docekamo nekog centra da se oporavi.
Sad slijedi malo usporavanje u EL bez duplih kola mjesec dana, prilika da se nekoliko povredjenih igraca vrati i uvede u ritam.
Nadam se da cemo docekati da na parket istrci ovih 12:
Kodi, Batler
Nvora, Grejem
Kalina, Dobric, Davidovac
Moneke, Odzelej
Bolomboj, Motejunas, Izundu
Korisnikov avatar
By Gaja
skeske napisao: Pet Nov 14, 2025 9:52 am Batler je pokazao zasto je doveden i sto je najbitinije pokazao je da voli loptu u zavrsnici.
Meni se svidelo sto mu Mekintajer dodao dva puta da on zavrsava na kraju, znaci veruje mu da to moze. Mozda i on hteo da skine to breme sa sebe.
Korisnikov avatar
By skeske
Gaja napisao: Pet Nov 14, 2025 12:36 pm
skeske napisao: Pet Nov 14, 2025 9:52 am Batler je pokazao zasto je doveden i sto je najbitinije pokazao je da voli loptu u zavrsnici.
Meni se svidelo sto mu Mekintajer dodao dva puta da on zavrsava na kraju, znaci veruje mu da to moze. Mozda i on hteo da skine to breme sa sebe.
Ne mislim da se Kodi boji zavrsnice, vise sam ubijedjen da se jasno zna sta se od koga trazi i da niko nije nezadovoljan tim. (Naravno ne znam 100% jer treba nam se vratiti 8 igraca iz povrede, od cega 2-3 vole loptu u rukama. Vidjecemo kako ce izgledati kad se vrate svi)
Najbitnije je da smo vidjeli da je Batler strasno talentovan napadacki i da mu nije problem prenijeti to na evropski stil.... Nije to ni cudo jer Batler je zvijezda koledz kosarke a oni uglavnom dobro prolaze u Evropi.
Korisnikov avatar
By Zex88
Спомиње се да Девонте мора на операцију..Ако је то тачно,мотком изјурити медицински тим.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao: Pon Nov 17, 2025 9:12 am Спомиње се да Девонте мора на операцију..Ако је то тачно,мотком изјурити медицински тим.

Prica se dace probati igrati pa ako bude imao problem morace na operaciju da otkloni neke zakostale modrice na povredjenom mjestu.
A jebiga, uvijek su neki problemi, sta da se radi....
Korisnikov avatar
By Zex88
Није било довољно концентрације и пре свега енергије данас. А ова екипа не може без тога да игра.
Оно што не ваља је минутажа Кодија.

Надам се да се бар неко враћа у тим.

Korisnikov avatar
By Antoine
skeske napisao: Pon Nov 17, 2025 8:52 am Nije to ni cudo jer Batler je zvijezda koledz kosarke a oni uglavnom dobro prolaze u Evropi.
Nešto sam se (naravno) zadržao na ovom delu. Ne bih baš rekao da je tako. Evo na prvu mi pada na pamet Adam Morrison, na drugu Jimmer Fredette, pa Aaron Harrison, Peyton Siva, Kyle Wiltjer koji su bili baš koledž zvezde i baš se nisu snašli, pa onda neki koji su se kao nekako snašli ali nikad nisu zablistali, kao Derrick Williams, Ed Cota ili nesrećni Jabari. Jedina koledž zvezda u stvari koja jeste zablistala u Evropi je Trajan Langdon.

Zvezde Evrolige obično postaju oni sa neprimećenom ili nikakvom koledž karijerom koji zaobilaznim putem stignu u EL, kao Mike James, Kyle Hines, Larkin, Mike Batist, Keith Langford, JR Holden, Anthony Parker i ako smemo u istu rečenicu Kevin Punter i TJ Shorts. Fora je izgleda tražiti igrače po belgijama, letonijama, poljskama, finskama...
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 42

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]