Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ne znam, moguće da je tako, on nekako bljesne u trenutku, pa se ugasi, zavisi kad i kako se koristi, zavisi u kojoj je ulozi i slično. Prošle godine smo se složili da je trebao da siđe nivo niže i da tamo odigra makar polusezonu u nekom ABA klubu ili nekom 13. klubu u Turskoj/Italiji gde će nabiti statistiku i samopouzdanje. Stvarno i dalje verujem u njega.

Ne razumem šta Željko radi i čemu ona demagogija, njemu jedan Bošnjaković koji je otišao iz Reala, ove godine u ABA na 3 utakmice imao ukupno 26 minuta, od toga na ovom meču sa FMP-om nije ni igrao. I posle pričamo domaći igrači, mladi igrači.
Korisnikov avatar
By Gaja
Meni i ovaj potez sa Murinenom nema smisla. Do kraja sezone od njega ne moze da se ocekuje nista, bar meni ne deluje da ima neki IQ i da ce brzo da pohvata sve. Posle ove sezone kao i sto rekao gledace da ide dalje a ovamo uzima minute Pokusevskom. Juce protiv FMP u odbrani izgubljen u vremenu i prostoru.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Za Murinena pretpostavljam da je ideja da se uzme obeštećenje. Ništa drugo mi nema smisla.
On ove sezone neće moći ozbiljnije da pomogne, iako u perspektivi (kroz par godina) može biti Bonga na steroidima.

Koprivica, Smajilagić, Pokuševski, Bošnjaković, Vukčević. Svi su važili za top prospekte u trenutku dolaska u Partizan. Samo je Smajli donekle uspeo da se izbori za ulogu kod Željka. Ja ne bih nešto tu zaboravio ni Drezgića ni Dimitrijevića koji su isto godište kao Bošnjaković, ali aj, da ne budem previše oštar.

Ja mogu da razumem da sa nekim ne kliknemo, ali brate da ni jedan ne može da igra neku ulogicu, to mi je teško da shvatim.
Korisnikov avatar
By Zex88
Мислим да је Жељко просто тренер који нема времена да чека младе играче. Он жели да има одмах спремне момке који могу да највише одговоре комплексној кошарци коју тражи.
Не мислим да он није врхунски тренер,напротив,просто да само нема живаца да чека младе да "порасту".
Korisnikov avatar
By Karaburac
Slažem se, ali 90% stranih igrača koji su prošli kroz Partizan nisu mogli da odgovore kompleksnoj košarci koju Željko traži, ali su se uglavnom čekali i davana im je prilika jer su stranci i jer su skupo plaćeni. To je generalno problem u mojim očima.

Drugi problem je to licemerje kada se predstavlja ekipa. Imamo toliko i toliko domaćih igrača, mladi, perspektivni, fazon niko parket ne vidi.
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao:Slažem se, ali 90% stranih igrača koji su prošli kroz Partizan nisu mogli da odgovore kompleksnoj košarci koju Željko traži, ali su se uglavnom čekali i davana im je prilika jer su stranci i jer su skupo plaćeni. To je generalno problem u mojim očima.

Drugi problem je to licemerje kada se predstavlja ekipa. Imamo toliko i toliko domaćih igrača, mladi, perspektivni, fazon niko parket ne vidi.
И то је тачно..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
I onda sam sebi skače u usta, kad je došao pričao je kako hoće 12 domaćih igrača, doveo neke domaće, sve je mirisalo da će to da bude neki lepši period. I onda na konferenciji posle neke utakmice uzme da broji poene domaćih igrača i poredi ih sa komšijama. I onda nam bude problem kad jedan Negujmo i sve ostale komšije uzmu da nas zajebavaju godinama.

Slažem se, nema smisla da nijedan igrač domaći nije mogao da uspe, čak i taj Aleksa je otišao iako je izgledalo da je glavni pik.
Korisnikov avatar
By Zex88
Пише се да Покушевски хоће из клуба. Мислим да би то прави потез био инза њега и за Партизан.
Он би нашао бољу прилику за себе да игра,а Партизан би скинуо стегу се себе да мора да му пружа одређену минутажу.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Мислим да он има велика очековања, где год је био ништа није показао
Момак гули и чекај да то неко битан примјети
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao: Sre Okt 22, 2025 8:36 pm Мислим да он има велика очековања, где год је био ништа није показао
Момак гули и чекај да то неко битан примјети
Могуће. Мислим ово су писакрања по нету,али не делује ми да је далеко од истине.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 26

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]