Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Да није ово што Пешић каже да су болесни били..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Šipurske livade
4 godine ne mozemo da naucimo da branimo trojkaske ekipe. Igramo sa Jokicem na 5, Petrusev na 4, Jovic na 3, ne mozemo da ispratimo nikoga, sire nas i jebu svi redom. A toliko visoki ne mogu ni da skoce u odbrani. Jos kad dodas najgora dva beka u istoriji nase kosarke Micicu i Guduricu ne mozes kornjacu da stignes.
By Šipurske livade
Avramovic, Topic, Miljenovic
Bogdanovic, Marinkovic, Bosnjakovic
Djurisic, Markovic, Dobric
Petrusev, Jovic, Vuckevic
Jokic, Smailagic

Selektor Sasa Obradovic ili Alimpijevic
Korisnikov avatar
By gramada
па нисмо се само ове годиен распали од почетка , слично је било 2019 ништа нисмо играли а иамли смо бољи састав, 2022 играли сјајно па нас Италијани одували, ове године од прв припремне ништа није ваљало, тако с еи завршило
Korisnikov avatar
By Zex88
Што је најгоре ускоро крећу квалификације за светско,где ћемо моћи да рачунамо на никога. А после овог дебакла,сигурно ће бити и проблема са селектором,играчима..

Баш ме у овом тренутку брине будућност.

Korisnikov avatar
By gramada
некоме Пешић је био добар прошле године сада није, једноствано није ишло сада, пре свега физички смо били никакви на свакој утакмици

Ништа идемо из почетка , селектор Саша Обрадовић или Ђорђевић не видим другог слободног и терај даље
Korisnikov avatar
By Zex88
Искочило ми на твитеру,па се ме подсети..

Губимо 3 разлике. Минут и по до краја,наша лопта,Гудура прелази пола и на 18с пре краја напада потеже за 3 са 8m. Тад кад нисам скочио на главу са терасе никад нећу.

• 1
  • 1149
  • 1150
  • 1151
  • 1152
  • 1153
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]