Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
I sad,sad,sad..Jednoga dana,žaliće mnogi što ga više nema,ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena!!!

Drago mi je što je uzeo trofej u Zvezdi..Nadam se da će se odmoriti malo i da će Top ubrzo na parket..

Bravo Zvezdo!!!

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Nažalost, nisam gledao. Bio sam na nekakvoj fešti, pustio malo na tel prenos i nakon onakvog početka, ugasim. Kad sam vidio da se probližavamo, pa i vodimo, nisam htio paliti, da ne malerišem.

Svaka čast na trofeju, vidim Teo magija. Iskreno, mislio sam da će nas dobiti.

Što se Topa tiče, jedan insajd. Drug mi ide na terapije u Bg kod doktora kod koga ide i Top. Baš ga je vidio prekjuče. Valjda je rekao da ne žuri, tipa, za dva mjeseca da će se vratiti. Mene ne bi iznenadilo da se ni ne vrati ove sezone.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Hm,vrlo moguće da se ne vrati..Možda i ima dil sa klubom(mislim da će ga San Antonio uzeti sigurno) da pauzira ostatatk sezone..

Korisnikov avatar
By skeske
Nisam vjerovao da mozemo uzeti trofej. Imaju bolje igrace, mi smo mnogo ranjivi i zavisimo od mnogo faktora. Ocigledno da nam trener izvlaci maksimalno iz tima i svaka mu cast.
Drago mi je zbog Tea, drago mi je zbog Lazica, Nedovica i svih domacih igraca.
Korisnikov avatar
By Zex88
Jedna od najružnijih utakmica koju sam gledao..

Ne može se bez Tea ozbiljno igrati..

Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:A šta je sa Topićem? Taj oporavak traje 300 godina!
Ništa,čuveni Zvezdini lekari..Nikad nisu pogodili sa procenom i lečenjem povrede..

• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 40

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]