Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By Tamerlan
Oni su antisistemski pokret nošen romantičarskom mišlju o srpskoj samodovoljnosti i Srbiji kao stožeru čvrstog suverenizma u regionu.
Prilično su antiamerički nastrojeni, dok se za glavne ideologe pokreta - Aleksandra Pavića, Sinišu Ljepojevića i Branka Pavlovića - može reći da su ekstremni srpski nacionalisti. Tu je i Nestorović, idol za sve ljubitelje " teorija zavera".

Upravo njih trojica su u proteklih godinu i po dana bili česti gosti u emsijama gde se komentarisao rusko-ukrajnski rat. Tako su se medijski etablirali i afirmisali.

Najveće iznenađenje je što Dveri i zavetnici nisu uspeli da pređu jebeni cenzus od 3%. Negde je puklo, a?
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Slika
Korisnikov avatar
By The Answer
Znači za ovog ludaka su glasali ovi što gledaju emisije na Hepiju... nisam ni sumnjao.

Sns je uzeo glasove sps-u, otprilike je to zbirno isti procenat kao prošle godine, nakrali su dovoljno da nadomeste ove koji su im pomrli u međuvremenu.
By Tamerlan
The Answer napisao:Znači za ovog ludaka su glasali ovi što gledaju emisije na Hepiju... nisam ni sumnjao.
Uglavnom je tako, Nestorović je udarna igla Hepijeve najgledanije emisije "Posle ručka" koju pomno prati stariji narod. On tamo iznosi najluđe teorije o koroni i političkom ustrojstvu sveta. Lakomisleni ljudi se javljaju i ushićeno mu zahvaljuju na "otvaranju očiju".
Korisnikov avatar
By Gaja
Ja sam glasao za Nestora hahah
U sustinii Bosko ga odjebao cim upali u parlament, tako da mi sad drago sto ga Bosko ispusio a ovaj razbio. A trebao je da proba da progura neke zakone u zdravstvu.
Rekao Nestor da nece ici u kolaiciju ni sa kim, a za Bg ce da vidimo...

Iskreno pre bih glasao i za Vucica nego za Mariniku.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ovi što su sad Srbija protiv nasilja su prošle godine sa Vukom imali 700 000 (Ujedinjeni i Moramo), sad su bez Vuka na 890 000 i možda namaknu 900 000.

Ispratio sam malo rezultate po KG, prošle godine sns nije pobedio na samo 5 biračkih mesta, 4 u centru i 1 u EG. Sada ih je SNP dobio na 30-ak, centar, cela Erdoglija i skoro ceo Bubanj, dobar deo Vašarišta, čak i neka bm u Koloniji i još par... dakle centar i naselja koja se graniče sa centrom za snp ali zato što ideš dalje ka periferiji... kao i u BG, Savski venac, Vračar, Stari grad, NBG, Zvezdara i Voždovac glasali za SNP, ostali za SNS.

I tako je od kako je sveta i veka, još od glasanja za ds/spo i sps, pa za ds i radikale...
Korisnikov avatar
By MileBL
Isto je i kod nas u RS, Dodik redovno gubi BL i Bijeljinu, najveca dva grada
Stanovnistvo u vecim mjestima ima vise mogucnosti, nema strah od gubitka posla, glasa bez ikakvog straha.
Provincije su problem, tu dolazi do izrazaja srpska zatucanost koja se samo drzi vlasti
Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Uto Dec 19, 2023 4:22 am Isto je i kod nas u RS, Dodik redovno gubi BL i Bijeljinu, najveca dva grada
Stanovnistvo u vecim mjestima ima vise mogucnosti, nema strah od gubitka posla, glasa bez ikakvog straha.
Provincije su problem, tu dolazi do izrazaja srpska zatucanost koja se samo drzi vlasti
Ma Srbiji treba bolja alternativa. Ja mislim da su ovi SPN samo malo pametnije odigrali, bar sakrili svoje NATO pretenzije i otvorenu nepodnosljivost prema RS i labav stav o Kosovu (nisam trebao ovo o RS i Kosovu ni pisati, dovoljan je bio NATO), da bi namaknuli bar jos 10% glasova pored svega, a samim tim i dosli u brutalno dobru situaciju. Nestorovic je svoje glasove dobio cisto zbog svog proruskog stava i dobre reputacije u medicini.
Covjek bez kampanje, bez para, koji ima neke kontraverzne stavove, uzme 5% glasova... Jer Srbin radije vjeruje da je zemlja ravna nego sto vjeruje NATO paktu i Amerikancima.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
  • 1
  • 3777
  • 3778
  • 3779
  • 3780
  • 3781
  • 3818
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Сад ће се они тргнути

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]