Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By skeske
Valderama napisao: Ned Okt 08, 2023 12:08 pm Uhvatili su ovu ribu, bavi se tetoviranjem. Silovali su je, polomili svaki deo tela i na kraju ubili. Ona je došla iz Nemačke turistički i to sa dečkom. U pitanju je bila neka žurka u pustinji.

Slika

Slika

Siguran sam da je ovako bilo na forumima sirom svijeta kada su nas klali devedesetih a mi bili ovi monstrumi sto su ubili nekog poput ove neduzne djevojke. Uvijek ce me cuditi kako neko ko je dozivio na svojoj kozi zapadnu propagandu, pada na isto.... Naravno ovdje ne mislim na ovu djevojku koja je ubijena, nego na gutanje cjelokupne slike....
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Valderama napisao: Čet Okt 19, 2023 11:40 am Ide li iko na Sajam knjiga (21.-29. oktrobar)? Ja sam dekintiran za sporedne troškove, stoga ne verujem da ću ići.
Meni su te pljeskavice precenjene...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
BBBbbb napisao: Pet Okt 20, 2023 9:17 am
Valderama napisao: Čet Okt 19, 2023 11:40 am Ide li iko na Sajam knjiga (21.-29. oktrobar)? Ja sam dekintiran za sporedne troškove, stoga ne verujem da ću ići.
Meni su te pljeskavice precenjene...
Sad videh da je bio Majić već, pa mi nije ni interesantno da idem.

Mada iskreno nisam nikada do sada išao, uglavnom sam koristio prilike za kupovinu preko neta i one akcije. Jedne godine sam našao sve knjige Maria Puza koje imaju u Srbiji na raspolaganju u tom periodu, pa kupio 2 na engleskom koje do tada nikad nisu bile dostupne ili na stanju u knjižarama online.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Verovatno nije bio dobar, zato dobio po lobanji

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

• 1
  • 3772
  • 3773
  • 3774
  • 3775
  • 3776
  • 3818

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]