Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Kao Davidovac je već dogovoren.
Vratio se Deda..Slika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
Odličan je igrač Davidovac, baš ga cenim. Zanimljiva i kvalitetna pojačanja se pominju od Polonare, Teodosica, Dejvisa, Laprovitole(svi su realni) do nerealnog Mirotica i nepotrebnih Vinstona i Parisa Lija.
Korisnikov avatar
By Zex88
Otisao i Holand.

Dakle, ono sto je 100% potvrdjeno.

Pefi kraj karijere, Vildoza PAO, Martin u Japan i Holand neđe.
By Gsk133
Duško Ivanović je odličan trener. I kao igrač je bio dobar, a to što nema evroligu nije njegova krivica, već dok je trenirao Taukeramiku i ako je imao vrhunske igrace i tim jednostavno tih godina Makabi, Cska, Panatanaikos i Timsistem bili su bolji. Da podsetim trenirao je Skolu, Pridjionija, Jansena, Macijauskasa, Kalderona, Vidala, Splitera, Kornela, Rakočevića, Jasaitisa, Majkela i ostale. Ove sezone definitivno većina igrača nije bila po njegovom ukusu i on nije selektora i tim i biće zanimljivo videti koga će dovesti. Za sada je došao Davidovac i piše se da su Polonara i Teodosic dgotova stvar.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja sam zadovoljan kako je Duško vodio ekipu.
Moramo prvo da očistimo 2/3 rostera, pa da vidimo šta možemo da nađemo na tržištu..
Sa Dedom sam zadovoljan..
By Gsk133
Pa to upravo i radite. Svi otišli igrači su nepotrebni sem Dobrica kome je istekao ugovor i argentinaca. Treba da se rešite i Raduljice koji ima ugovor još godinu dana(van svake pameti) i Kuzmica.
Korisnikov avatar
By Zex88
Raduljica(njegov potpis mi je jedna od većih misterija) i Kuzmić su mi pod moranje da odu..
I za Ilića da ide na nameštanje šuta..
Lazarević mi je 50-50,nisam siguran šta sa njim..Može da posluži,ali može i da upropasti sve..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Raduljica, Cirbes, Simonovic na kraju karijere, Dzenkins u FMP su sve neka preklapanja, igraci bez ikakve svrhe, ali ajd znaj sta je pozadina svega toga
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 79

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]