Slagali smo se mi i prošle i na početku ove
Sto de tiče karata, sezonsku nisam kupio, nisam mogao odmah da dam 30k. Inače, dolazim u standard 2, bio sam na malo preko 10 utakmica u bg ove sezone, neki put sam ulazio i mufte kada mi drugar da sezonsku. Ovolika poskupljenja, nisu normalna. Po meni, 3000 ili 3500 za Standard2 umesto 2000 koliko je bilo, je skroz na skroz korektno, eventualno 4000 din.
Godinama kupujem na tiketlajnu, znam sajt napamet, danas kao uvek na poslu čekam karte nekoliko minuta pre 10 i kako je otkucalo 10, sajt je počeo da se guši i da pada, više nije moglo da se otvori. Meni se tek posle 50 min pojavila opcija kupi kartu ali džabe kada sajt ne radi.
Za 50 min, mogu da se prodaju 7-8 hiljada karata ali online i ako sajt radi. Na licu mesta toliko ne može da se proda i plus koliko znam, tiketlajn nema zaseban ulaz na sajt nego koriste isto što i mi kupci. Van pameti.
Čitam komentare, kažu samo je jedan lik uspeo da kupi i to četiri karte, svi koji su bili iza njega, niko nista nije kupio. Što daje zaključak, podeljene karte raznoraznima.
Nedelju dana ranije kažeš donatorska akcija, a onda roknes cene karata, pa ne radi se to tako, ružno je. Donaciju neću davati, jer kao što rekoh bezobrazno je. Uprava vadi 100k evra sad iz džepa lagano, a sto pre nisu uradili? Mogao je ugovor da se uradi, e daćemo novac, klub neka nam vraća kako moze, animiras i ostale bivše igrače i to je to. Kažu pali su pod pritisak navijača, ma nije nego. Što nisu uradili to pre dve godine kad smo bili u kanalu, niko ne bi dao.
Dobijaš kao majicu sa štampanim potpisima, ma idi begaj. Moja knjiga 30 godina od osvajanja Evrolige sa Zeljkovim potpisom, ima mnogo veću težinu nego sve te majice.
Ostoja puši kurac
Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka