- Sub Dec 03, 2022 10:05 am
Kao što sam i najavio kad je Duško došao, procvetaće Džoni i Ognjen, i bi tako, procvetali su još neki, ali mnogo mi je drago zbog Dobrića. Počeo je i da se vraća u napadačku formu i sve to ide svojim tokom. Zanimljivo mi je da je uveo i dosta često koristi flouter ove sezone, što mu je novo oružje u napadu i pogađa dosta dobro, to je upgrade na njegov dosadašnji arsenal.
Dotegao vas je fino Duško, lepo to sada izgleda, što se kaže imate glavu i rep. Zanimljivo će biti da li će nekoga uzeti u doselekciji... Eno u Makabiju Hilijard na suspenziji od konzorcijuma Kataš-Blat, takođe u Armaniju je raspad možda će se oni nekoga otarastiti, pa da pokupite nekoga. Realno na ovaj tim po mom nekom mišljenju bi legao jedan Luk Sikma, sa njim biste otvorili još 3-4 dimenzije i u napadu i u odbrani.
Dotegao vas je fino Duško, lepo to sada izgleda, što se kaže imate glavu i rep. Zanimljivo će biti da li će nekoga uzeti u doselekciji... Eno u Makabiju Hilijard na suspenziji od konzorcijuma Kataš-Blat, takođe u Armaniju je raspad možda će se oni nekoga otarastiti, pa da pokupite nekoga. Realno na ovaj tim po mom nekom mišljenju bi legao jedan Luk Sikma, sa njim biste otvorili još 3-4 dimenzije i u napadu i u odbrani.

- By Šipurske livade