Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Kao što sam i najavio kad je Duško došao, procvetaće Džoni i Ognjen, i bi tako, procvetali su još neki, ali mnogo mi je drago zbog Dobrića. Počeo je i da se vraća u napadačku formu i sve to ide svojim tokom. Zanimljivo mi je da je uveo i dosta često koristi flouter ove sezone, što mu je novo oružje u napadu i pogađa dosta dobro, to je upgrade na njegov dosadašnji arsenal.

Dotegao vas je fino Duško, lepo to sada izgleda, što se kaže imate glavu i rep. Zanimljivo će biti da li će nekoga uzeti u doselekciji... Eno u Makabiju Hilijard na suspenziji od konzorcijuma Kataš-Blat, takođe u Armaniju je raspad možda će se oni nekoga otarastiti, pa da pokupite nekoga. Realno na ovaj tim po mom nekom mišljenju bi legao jedan Luk Sikma, sa njim biste otvorili još 3-4 dimenzije i u napadu i u odbrani.
By Gsk133
Jeste Duško dobar trener, ali ovo je žestoko limitirana ekipa i do sada su sve igrali sa krš ekipama sem nas od kada je došao Duško. Imao je tu sreću da ima dobar raspored. Po meni bi i Vlada Jovanovic dobio sve ove utakmice. U redu mi je kada Vildosa i Nedovic daju koseve, ali kada daju Dobric, Bentil, Lazic, Martin i ostali polukosarkasi e pa onda jbm ti košarku i život i sve. Dobric je neverovatno limitiran igrač i on samo protiv cirkuzantskih timova i može da dodje do izrazaja. Kada ide na ulaz i na onaj flouter baca loptu bez ikakvog osećaja i na čistu sreću daje koseve. I dalje sam mišljenja da je prošlogodišnja ekipa mnogo ozbiljnija. Osovina Volters, Holins, Kalinić i Davidovac vredi više nego cela ova ekipa.
Korisnikov avatar
By Zex88
Znači Partizan je cirkuzantska ekipa,pošto Kobra redovno poludi protiv njih?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
@Valderama Baca flouter bez ikakvog osećaja za koš. To su apostrofirali i neki komentatori ranije, pre svih iritatni Ilija Kovačić.
Korisnikov avatar
By Zex88
To je to.. Kobra!
Slika

Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:Da, da... To je taj Ognjen Dobrić koji ima 28 godina i nije mrdnuo iz Srbije i koga nikada niko nije ni tražio.
Što se mene tiče,neka ostane do kraja karijere ovde..I da se vrati Deda..

Jer... kako kaže ona stara.. Jebeš pare,jebeš novac,Dobrić,Davidovac.. Slika

Korisnikov avatar
By MileBL
Postoji prica da ga je htela Barsa pre dve sezone posle MVP priznanja u finalu sa Buducnosti
Plan je bio da bude 12-14 igrac u rosteru pa da uskace ako bude potrebe, njemu se ta uloga nije svidela i prihvatio je ponudu Kkcz i produzio ugovor
Ovo sam slusao u nekom podkastu, ne secam se kojem

• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 79
NBA

Topic za sve ovo bavljenje kosarkom ima 3 meseca i[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ocekujem najgoru ekipu u istoriji kluba gde se ne […]