Stare teme
Korisnikov avatar
By The Answer
Prvi put sam bacio oko na tabelu i primetno je da se 7 ekipa već fino odvojilo a da se za osmo mesto bore Efes sa 8-8 i 5 ekipa sa 7-9.

Što se našeg skora tiče 7-9 je sasvim ok, ostaje žal za nekim mnogo loše odigranim utakmicama, naročito kući ali kad se ovako čisto brojka gleda ovo je cakum pakum. 6-10 bi bilo loše a sve iznad bi bilo fantazija.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Gsk133 napisao: Pet Dec 17, 2021 10:59 pm Ja bih se ubio da mi Lazić da 12 poena, a on daje profesionalnim igračima. Ej Lazić 12 poena. I posle neko priča o kvalitetu evrolige najgore u istoriji. 90% ovih današnjih igrača ne bi moglo da igra u evroligi do 2010 god. Svaka utakmica je epska sprdnja od kvaliteta. Ne samo Zvezdina, već i svih ostalih ekipa. Bolno za oči.
Jel to onaj Lazic sto je stavio u dzep i isprovocirao pecarosa iz Bara, koji je dobijao Lebrona u basketu 1 na 1 i uzeo mu kola ? :D
Korisnikov avatar
By MileBL
@Salvatore Guliano

Kad Hanter nekog preuzme to nije mismec, sjecam se prosle sezone kad je preuzimao Lojda, ovaj nas nije znao sta ce sa loptom koliko je u stanju dobro braniti nize igrace.
U tom slucaju treba preko dodavanja traziti visokog koji ostao sa nizem igracem usled Hanterovog preuzimanja

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
@Mile i @ske iskreno ne možemo pričati o Hanteru kao igraču iz prajma, u dresu Reala, Olija ili CSKA, kako on, tako i Hajns su 35. godini života i nisu oni više taj kalibar da mogu da brane sve od 1-5, pogotovo na EL nivou... Al dobro, mislim da je mogao da se napadne Hanter od strane Kalinića, pogotovo što je on kao 5 čuvao Kalinu, nije bio mis meč u pitanju da su preuzeli ili tako nešto, već je to bio meč ap... Bilo kako bilo, važno da ste pobedili.

Sinoć rapsodija razigrao se Holins, a lepo je i videti Vajta u punom sjaju!
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 69
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]