Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Koliko na neke sitnice ispustimo prednost za koju smo krv pustili..

Edit: Neverovatno je sta pogadja Lucic i koliko smo u stanju da bacimo sve u bunar za 30s..

Sam Lazic u korneru,Ivanovic dize sa 9 i onda dozvolimo kucanje na sekund do kraja..
Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Prvo i osnovno.. Radonjicu crni sine trazi celendz.. Znaci onaj aut je video odlicno i on opet nista..

Kao drugo..Kako su sudije navlacile za Bajern na kraju..Skandal..

Kao trece,dobra nasa utakmica u napadu sa dobrim momentima u odbrani,aki ne racunamo skok..

Kad vec brojim,kao cetvrto,da pohvalim Lazica..

Kao peto,Lucic i Kalinic su izgleda u najboljim godinama..

I kao sesto..Holins i dalje igra Lazica..

Salvatore,nije problem procenat suta,vec sto nema poene u rukama..

Korisnikov avatar
By MileBL
Slomili smo ih odbranom u poslednjoj cetvrtini
Nadam se da ce Davidovac brzo nazad na parket

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

By Gsk133
Ja bih se ubio da mi Lazić da 12 poena, a on daje profesionalnim igračima. Ej Lazić 12 poena. I posle neko priča o kvalitetu evrolige najgore u istoriji. 90% ovih današnjih igrača ne bi moglo da igra u evroligi do 2010 god. Svaka utakmica je epska sprdnja od kvaliteta. Ne samo Zvezdina, već i svih ostalih ekipa. Bolno za oči.
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Slomili smo ih odbranom u poslednjoj cetvrtini
Nadam se da ce Davidovac brzo nazad na parket

Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Neverovatno..Taman je usao u ritam i eto ti djavola..Plus Kuzmic prst,Dobric rame..

Korisnikov avatar
By Zex88
Ma sve je to ok,ali redovno nas povrede i povredice izbacuju iz ritma..Evo nova godina jos malo,a mi nijedan mec u punom sastavu nismo odigrali..

Korisnikov avatar
By skeske
The Answer napisao: Pet Dec 17, 2021 11:18 pm Jel Nejt ok? Samo 10 minuta, primetno ga nije bilo u drugom.
Bio je u kontraritmu, Markovic igrao dobro, Dzoni isto, tako se utakmica kretala.

Ko je onaj mladi sudija i sta ima protiv nas? Razbjesnio me je.
Laza odlican, ofanzivni skok protivnika, kao sa smo sakati branili....

Kakav duel Kalina-Luca, za romane. Svaka cast.
Idemo dalje, sledeci je Efes, na jednu pobjefu smo od plejof zone.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Odlična utakmica i važna pobeda, pogotovo što ste pali bili u jednom trenutku i delovalo je da idete u poraz, ali onda iskočiste iz ponora i okrenuste. Mislim da ste dosta dobro odigrali, pre svega napadački, ali vam je i sa druge strane odgovarala odbrana koju je igrao Bajern. Kalina je konačno mogao da se naigra i da pruži ono što se od njega očekuje, a to je bilo po mom mišljenju isključivo zbog odbrane protivnika, jer igrali su čisto 1na1,bez preuzimanja, bez iskakanja, pa ko šta može. To je Trinki i u Partizanu forsirao, što i nije loše u nekim situacijama. Neshvatljivo mi je bilo da u 3-4 napada Kalinu čuva Hanter, a vi to ne prepoznajete kao mis meč i igrate nešto skroz levo, jednom ga je samo napao leđima i poentirao, na šta sam bio iskreno iznenađen. Od nekoh 3. minuta 4/4 je sve krenulo kako treba za vas i igrali ste odlično u napadu, pametno, koristili svaku grešku, nadali svaki mis meč i izgledali kao prava EL ekipa, plus je i šut ispoštovao, tako da nisu mogle ni one sudijske gluposti da vas poremete. Prosto ste ih uveli u svoj ritam.

Čestitke! :clap:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 69
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]