- Uto Avg 24, 2021 2:20 pm
Toliko o tome da smo ozbiljan tim, potpis Korpivice je u rangu Jovanovica ili Ristica u Zvezdi pre par godina. I onda se nas presadjeni predsednik kluba kurci po internetima da smo oaza za domace mlade igrace, dza bu... Da je doveden neko ko je top prospekt kao mali Jovic ili neko slican, moglo bi se opravdati takvo ponasanje, ovako, samo nepotrebno skrece paznju na sebe i pokazuje koliko je jadan...
Ostaje nam jos dovodjenje prvog centra i tim je skockan. Cudi me da Pejdz i Mur jos nisu dosli, kasne za timskim pripremama 10ak dana, sto nikako nije dobro...
Nakon one dve bombe iz Milana, ocekivalo se mnogo vise od pojacanja i tima, ali ja iskreno nisam nesto odusevljen, jer je bilo mnogo dobrih opcija i domacih i stranih, ali posto ih je Zoc birao, onda sam miran.
Ozbiljan korak napred su Smajli, Madar, Kurucs, Koprivica, ali opet gubimo malog Radovanovica i ostale klince koji 90% nece dobiti sansu ove godine, a imali su ulogu na kraju prosle sezone. Plasim se da kad se zavrsi bajka ostanemo sa polovnjacima i bez afirmisanih juniora, kao pre par godina.