Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Mislim da ce biti jos iskusnih igraca pored centra, ne moze se sa ovim uzeti ni EC ni Aba

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

By Gsk133
Mile je nekad limitiran kao sunarodnik mu Dodik, a nekad nelimiriran kao Draško.
Poslednja izmena od Gsk133 u Pon Avg 23, 2021 4:17 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Zex88 napisao:Slusam sad intervju sa Madarom..

I saznao sam nesto novo od Tegeltije Juniora..Da Partizan zovu evropski Boston Seltiksi jer sa malim budzetom i mladim igracima pravi dobre rezultate SlikaSlikaSlika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Nesto bas upada u oci junior...
Taj naziv srpski boston, postoji vec nekoliko godina i nije ga on dao.

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
Srpski Boston je dao americki novinar tokom drafta..Medjutim sigurno nije zbog ovog razloga..

Sto se tice Juniora,vidim da ga stalno branis od mene.. Ne znam zasto,prvi put sam se nadovezao na porodicnu tradiciju (vas slogan) i nasalio se, a sada sam nadovezao na ocigledno pogresnu informaciju..

Sto se mene tice,nek vam radi i MO intervjue,ne tangira me uopste..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske
Zanimljiv vas prelazni rok. Od dvije ozbiljne bombe na pocetku do dovodjenja nekih zanimljivih srpskih i evropskih mladih igraca.
Bice zanimljivo ispratiti, sa jedne strane ne ide rast kroz sezonu ako zelis da uzimas trofeje a sva takmicenja su ti na noz bez prava na kiks. Sa druge strane, mozda i ima mjesta za kikseve u EK, ali i u ABA jer se mijenja format. Tesko je izvagati, ali uzeti ABA tako sto ti npr prvo Buducnost pa Zvezda ima prednost domaceg terena, je uzasno tesko (zato i govorim da se mora ici na prvo mjesto u ligaskom dijelu).
Korisnikov avatar
By BogdanB
Da te ne tangira, ne bi ni pisao

Sta je sa mozlijem, nista jos zvanicno? Dugo vec traje.
Pejdz?

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Toliko o tome da smo ozbiljan tim, potpis Korpivice je u rangu Jovanovica ili Ristica u Zvezdi pre par godina. I onda se nas presadjeni predsednik kluba kurci po internetima da smo oaza za domace mlade igrace, dza bu... Da je doveden neko ko je top prospekt kao mali Jovic ili neko slican, moglo bi se opravdati takvo ponasanje, ovako, samo nepotrebno skrece paznju na sebe i pokazuje koliko je jadan...

Ostaje nam jos dovodjenje prvog centra i tim je skockan. Cudi me da Pejdz i Mur jos nisu dosli, kasne za timskim pripremama 10ak dana, sto nikako nije dobro...

Nakon one dve bombe iz Milana, ocekivalo se mnogo vise od pojacanja i tima, ali ja iskreno nisam nesto odusevljen, jer je bilo mnogo dobrih opcija i domacih i stranih, ali posto ih je Zoc birao, onda sam miran.

Ozbiljan korak napred su Smajli, Madar, Kurucs, Koprivica, ali opet gubimo malog Radovanovica i ostale klince koji 90% nece dobiti sansu ove godine, a imali su ulogu na kraju prosle sezone. Plasim se da kad se zavrsi bajka ostanemo sa polovnjacima i bez afirmisanih juniora, kao pre par godina.
Korisnikov avatar
By Zex88
Obradovic ne racuna na Pejdza.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 60

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]