Kao što reče na prethodnoj strani Salvatore - ne znam šta je ovo!
S jedne strane mi se zvižduće i skače od sreće, jer se već sad vidi da se KK Partizan vraća na velika vrata, a s druge strane, nikom ništa nije jasno - ni odakle pare, ni odakle igrači trećeg tima Evrolige kod nas, a igraćemo Evrokup i sl.
Ja se ni u najsrećnjim snovima nisam nadao Željku na mestu trenera u KKP, a eto došao je. Onog trenutka kada je on došao to znači samo jedno - on ne dolazi da radi kao sirotan, moraš platiti i njega i stručni štab, a posebno igrače.
Za sada nam dođoše dva strana igrača i naš reprezentativac Avramović, a tu sigurno nije kraj.
Ovom prilikom bih još samo dodao da je meni lično najvažnije da ovu novu ekipu ne sastave tako da na parketu mahom bude 4-5 stranaca, jer mi se to nije sviđalo ni kod Trinkijerija (bez obzira na lepe igre i rezultate pretprošle sezone). U tom smislu mi se dopada izbor Avramovića. Međutim, neki drugi igrači koji su nekad bili naši već sad više nisu dostupni (Vanja Marinković, Dragan Milosavljević, Danilo Anđušić). To sužava krug kvalitetnih domaćih pojačanja na samo još par imena i to je velika šteta, jer Srbija više nema tako široku bazu kvalitetnih domaćih igrača.