Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
skeske napisao: Sub Maj 29, 2021 8:39 pm Nisam zadovoljan, nismo oteli!
Cestitke svim igracima i treneru. Izvukli smo ovo na EL igru, nismo bili talentovaniji, samo smo mnogo jaci. Jezim se od pomisli koliko se ova ekipa moze nadograditi.
Inace ova ABA je bila jedna od najkvalitetnijih u istoriji.
Sad idemo da se izjednacimo po titulama u Srbiji, mozemo to. Mega je opasna, Partizan isto prijeti ali sve je to mnogo lakse od ovog sto smo prebrodili.
Po cemu ti je ovo kvalitetna Aba liga i to jedna od boljih ? Mozda par ekipa, ostalo sve krs.
Korisnikov avatar
By skeske
MILOS OBILIC napisao: Ned Maj 30, 2021 1:10 am
skeske napisao: Sub Maj 29, 2021 8:39 pm Nisam zadovoljan, nismo oteli!
Cestitke svim igracima i treneru. Izvukli smo ovo na EL igru, nismo bili talentovaniji, samo smo mnogo jaci. Jezim se od pomisli koliko se ova ekipa moze nadograditi.
Inace ova ABA je bila jedna od najkvalitetnijih u istoriji.
Sad idemo da se izjednacimo po titulama u Srbiji, mozemo to. Mega je opasna, Partizan isto prijeti ali sve je to mnogo lakse od ovog sto smo prebrodili.
Po cemu ti je ovo kvalitetna Aba liga i to jedna od boljih ? Mozda par ekipa, ostalo sve krs.
Npr 3 ekipe u drugom krugu EK....
Sto se Velickovica tice, vec godinama DeDa ima lijek za njega, nije vise faktor. Ali ok, i on je u godinama. Izostankom Mozlija, Partizan nema igraca koji moze stici Nnoka u trcanjima, to nam je velika prednost.
Korisnikov avatar
By Lepus
Uhvatih napokon vremena da napišem nekakav rezime nakon finala, kao i očekivanja od sljedeće sezone.

Prije svega, moram priznati da nisam očekivao da pobjedimo Budućnost, pogotovo nakon utkamica sa Igokeom. Činilo mi se da smo nekako nedorečeni, da Dejo nema ideju šta da radi sa timom, kako ofanzivno, tako i defanzivno. Ispostavilo se da je velika greška podcjenjivanje, pogotovo njegovo. Gledajući ga nekidan u emisiji "U obruču", vidjelo se da je on u svakom trenutku bio svjestan kvaliteta ekipe, svojih kvalitetna, kao i da nije sumnjao u konačnu pobjedu.

Što se tiče igrača, manje više je sve rečeno. Ja bih kroz selekciju opisao kakve bi moje želje bile. Naravno, niti znam kakve su nam mogućnosti, niti poznajem tržište igrača, tako da bi ovo bilo čisto lupetanje.

1 - Jović, Dimitrijević (Joventut), Uskoković
1/2 - Walden
2 - Stranac
2/3 - Dobrić, Lazić
3 - Lazarević
3/4 - Davidovac
4 - Anthony Gill, Simonović
4/5 - Pecarski, Simonović (Mega)
5 - Nnoko, Balša Koprivica (Kuzmić)

Na playu bih pokušao sa Jovićem. Donio bi iskustvo, smirenost, dobru pick igru. Naravno, sa njim se nikada ne zna oko povreda, ali bih rizikovao. Dimitrijevića sam predlagao i prošle godine, ove je već nerealan. Uglavnom, nekakav mlađi igrač/prospekt. Od Uskokovića ne očekujem ništa posebno, ali je domaći, zna sistem, može kroz ABA- u da napredjuje.

Waldena ne vidim kao playa jer je operisan od bilo kakve kreacije za druge. Backup dvojka, po mogućnosti uskoči i na playa. Za drugog beka bih se baš otvorio.

Krila su sve domaći igrači. Iako nisam fan većine, ne vjerujem da će se Dejo odreći bilo kojeg. Ako Dobrić nastavi napredak koji se pokazao, moći će se koristiti i na poziciji šutera. DeDa me je najviše razočarao. Taman kada se očekuje nekakav njegov iskorak u smislu da postane nosilac igre, on nestane sa terena i sakrije se u mišiju rupu. Ono što ga drži tu gdje jeste je njegova polivalentnost. Lazić je pokazao ko je i šta je u ovom finalu. Lazareviću se mora dati šansa, nema se šta čekati, dok na Radanova (meni najdražeg Zvezdinog igrača ikad) Radonja ne računa i njega treba pustiti da ide.

Gill mi je želja već par godina, pojma nemam da li je realan. Simonović je igrač kojeg najviše ne volim, ali bih ga ostavio u 15, a u 12 uskoči ako bude povreda.

Simonović iz Mege mi je igrač kojeg bih koristio i na 4 i na 5 kao prvu izmjenu. Pecarskom bih pružio šansu da vidimo može li na ozbiljnom nivou išta napraviti.

Nnoko bez sumjne prvi centar. Ako bi bilo moguće dovesti Koprivicu, bilo bi idealno, ali mislim da to nije realno. Ukoliko se ništa pametno ne nađe, probao bih sa Kuzmićem koji bi imao sličnu ulogu kao i Simonović (naš).
Korisnikov avatar
By MileBL
Mislim da Lazarevic nema potrebni kvalitet za CZ, moze on biti cvrst i borben igrac ali kad imas igraca koji ima los sut tesko je postaviti napad
Dobric ce posle ovog plej ofa sigurno biti jedna od opcija na dvojki, pored njega ce trebati jos tri dobra beka(2 pleja)
Iz nekog dosadasnjeg pracenja Radonje ocekujem da najbitnija pojacanja budu na poziciji pleja, dvojke ili 1/2 igrac i neka strec cetvorka.
Ovako nekako bi to trebalo izgledati
1 plej, 2 plej(Volden ako ostane), Uskokovic
Startni bek, Dobric
Davidovac, Lazic
Strec cetvorka, Simon ili neko drugi
Noko, Kuzmic ili neko drugi
Mozda bude neka 4/5 ili jos koji igrac na vanjskim pozicijama, uglavnom ne ocekujem pretrpan roster na pocetku sezone, pa tokom sezone dopunjavati gde bude skripalo

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
Pa dobro, 36% za tri i nije toliko los sut. Popravio je taj segment. Ostalo sve ima sto Radonja voli, tako da ga ocekujem u rosteru sledece sezone.
Slazem se za brojnost igraca, mislim da necemo ici preko 14 igraca, mozda cak pocnemo i sa 13.
By Gsk133
Cestitke na najgoroj Aba ligi ikada. Kvalitet kosarke i samih igraca uzazan, zalostan i tezak za gledanje. Antipropaganda kosarke, gomila netalentovanih anti i limitiranih kosarkasa...
Poslednja izmena od Gsk133 u Čet Jun 03, 2021 12:09 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Hahahha, ne može čovek bez nas pa to ti je

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

• 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 80

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]