Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Smjenjen Jovanovic, cisto sumnjam da bi drugi trener mogao imati bolje rezultate sa ovako skromnim timom

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
Ovaj debil Čović je prolupao totalno.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Ned Dec 13, 2020 8:18 pm Smjenjen Jovanovic, cisto sumnjam da bi drugi trener mogao imati bolje rezultate sa ovako skromnim timom

:lol: :lol: :lol: :lol:
Pa sta se i radi :lol:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Iskreno, gladao sam FMP samo par puta, ali da smenis nakon 8 odigranih kola (imaju par utakmica odlozenih zbog korone) Jovanovica koji radi odlican posao, je po meni suludo. Pogotovo nakon problema sa koronom koji je skoro ceo tim zahvatio... Jeste 2-6 los skor, ali imas Primorsku koja nema novca za nastavak takmicenja i Zadar na 1-6, Borac na 2-7, Split i Cibonu na 3-7, pa i Krku na 4-6... Jedina dva poraza od konkurenata su im Split i Cibona, ostali su ima mecevi sa Krkom, Zadrom... Mislim da je totalno debilno menjati trenera, pogotovo u ovoj ligi gde nemas nikakav imperativ jer na kraju verovatno niko nece ni ispasti, a i FMP u Zelezniku ima tradicionalno domacinsko sudjenje protiv raznik Karposa, Sonloka, Krka... :think:
Korisnikov avatar
By Zex88
Čović mu je napravio krš tim, a krivac što taj tim nije u vrhu je naravno trener..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ocerupali coveku tim, samo je u Zvezdu preslo tri igraca: Radanov, Rit, Uskokovic, onda Pot, Djokovic iJeremic. To je 6 igraca iz prvog tima, kao zamene doveli Savu Lesica, Carapica i Radonjica, a vratio se i Nenadic.

Sta je bilo sa Jaramazom starijim? Odigrao je samo utakmicu protiv Splita i to nepuna 8 minuta, on je dosao na pocetku sezone, pa otisao pre neko kolo...

Sta se desilo sa Djordjevicem? Nesto se secam da je par utakmica igrao ispod 10 minuta, kao i da mu je napadacki skor nesto nizi, a decko bio odlican prosle godine... Jel neka povreda bila mozda?

Mnogo mi je drago zbog Lazarevica sto se vratio, vidim da igra super u zadnje vreme 30 minuta u proseku.

Cudno stvarno sta rade u FMP-u, ekipu koja se prosle godine borila za plej of, ovako ocerupas i jos im izmenis trenera...
Korisnikov avatar
By MileBL
Ne bih se iznenadio da Jovanovic ubrzo nadje drugi posao, on je clan Oktagon agencije koju sad predstavlja Davor Ristovic i imaju veliki broj igraca u CZ i FMP-u, ne vjerujem da su kod njih toliko losi odnosi pa da se sklanja perspektivan trener

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Da, da Davor mi je bivsi trener, gotivan lik, lepu je karijeru napravio... Imaju oni dosta igraca i po Abi i po jacim ligama, jedna dosta jaka agencija, zelim Jovanovicu dosta srece da dobije neki klub u kojem ce imati slobodu da radi i da nema preterano ocekivanja, jer mi deluje kao trener koji pravi igrace.

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]