Ovaj menadžer jeste teži i drugačiji od ostalih. Ja igram sa Partizanom, u drugoj sam sezoni, u prvoj osvojio ligu i došao do 1/4 finala lige UEFA, u drugoj opet vodim u ligi, ušao u finale kupa i opet igram 1/4 finala lige uefa. E, da, oterao sam Đurića
Ja sam dosta ulagao u razvoj trenažnih postrojenja, i za mlade i za stare. Sve klince koji imaju 4+ potencijal sam prebacio u prvi tim, razgranao mrežu skauta pa sad dovodim klince iz celog sveta sa min 4 zvezdice potencijala, a obnovio sam i stručni štab, doveo najbolje trenere koje sam mogao da priuštim (prvo sam konstantno smarao Đuru da poveća broj dozvoljenih trenera). Ne zamaram se mnogo sa treningom pa ne znam šta da ti kažem, intenzitet držim na normal, a od asistenta sam tražio da mi sam rasporedi zaduženja trenerima i ok mi ide. Dosta igrača je napredovalo, ali se često povređuju, mada imam široku klupu i po 2-3 igrača za svaku poziciju.
Razgovori pred meč su važni za podizanje morala igrača, ne valja ako im se stalno priča jedno isto. I kritika često ima pozitivan efekat ako je zaslužena. U prvoj godini sam i ja imao malo problema u ligi, ali sam u drugoj stavio nagradni fond na maksimum i sada kidaju. Par puta mi se desilo da ubacim izmenu kojoj poručim kada ulazi u igru da verujem u njega i te baneđekić fore, a on stvarno pokida i preokrene meč, tako da verujem da razgovori sa igračima imaju uticaja.