Stare teme
Korisnikov avatar
By Lucky
Sad se već može reći da je Trinkijeri sklopio defanzivnu mašineriju u ovih mjesec dana. Mislim, Virtus se provuče sa samo 18 razlike, Trento kući 25, FMP +30 iako ih niko odavno nije dobio tamo a mi punih 5 godina. I sve dobijeno prvenstveno odličnom odbranom. Desiće se nekad i poraz ali će on prije biti plod nesrećnih okolnosti.
Vjerovatno je prerano ali ja već maštam o osvajanju jednog od rijetkih trofeja koji nam nedostaje. Forma će vjerovatno varirati ali nekako imam osjećaj da će odbrana biti samo bolja, a svi znamo onu o odbrani i trofejima.

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By BogdanB
Virtus je komotno mogao i vise.

Sta mislite, da li nam je ovo top forma? Ja se samo plasim da smo mozda prerano ušli u top formu i da ne krenemo da padamo kada ne treba

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Antoine
Call me nuts, ali mislim da mi još nismo u piku forme. Vidim još dosta prostora u timskoj odbrani, selekciji šuta i pre svega individualnoj formi igrača. Mislim da je trenutna serija plod dobrog kondicionog rada, iskorišćenog perioda bez putovanja i konačno kontinuiteta rada koji traje još otkad je Trinkijeri stigao. Ne verujem lično u obaranje forme i slične floskule u profesionalnom sportu, mislim da je ovde dosta više stvar psihe nego fizičke forme, svi igraju sa mnogo više samopouzdanja, a ono raste samo pobedama i dobrom timskom hemijom. Trenutno imamo oba faktora. Biće naravno loših dana, loših mečeva, i tada će se videti šta smo uradili, da li smo ekipa koja na krilima dobija sve, ili smo udarili dobru osnovu stabilne ekipe koja će dobijati i kad igra loše.
Korisnikov avatar
By Lucky
Veoma je značajna i činjenica da mi imamo 13 igrača koji apsolutno učestvuju u svakoj utakmici i velika je vjerovatnoća da će uvijek biti neko ko će napraviti prevagu i kada drugim ne bude išlo.

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока

• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 94

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]