Stare teme
Korisnikov avatar
By Pavac
MILOS OBILIC napisao:Faul u zadnoj milisekundi u kupu se zaboravlja, a pamte se neki koraci Berona???

Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka
Sta si ti sad hteo time da kazes?!

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pa kad moze da se svira faul tada mogu i da se ne vide koraci Berona...

Korisnikov avatar
By The Answer
milanezija napisao: Pon Jan 13, 2020 12:39 pm On bi u Trinkijevom sistemu kao 3.petica uz Profinu fizicku pripremu jos i zalicio na nesto

@BogdanB mi smo izneli najteze trenutke kao najmladji, Džiletove muke po Srbiji, rutiniranja od FMPa, malo srece sa kupovima, pa zadre, Dobrice, Pikavce, moravac za titulu...
Kad sam ja pričao da neko od vas dvojice treba da pozeleni a ne da nam zeleni budu ovi što nisu ušli na forum otkad sam ja ovde.
Korisnikov avatar
By Pavac
MILOS OBILIC napisao:Pa kad moze da se svira faul tada mogu i da se ne vide koraci Berona...

A koraci Berona i koraci Jaramaza ( ako su uopste bili ) su poredjenje kao dupe i oko...

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

By milanezija
MILOS OBILIC napisao:Faul u zadnoj milisekundi u kupu se zaboravlja, a pamte se neki koraci Berona???

Obilicu jednom ces nauciti kad treba cutati... ne moze biti isto da ga jebes nikako
Korisnikov avatar
By BogdanB
milanezija napisao:On bi u Trinkijevom sistemu kao 3.petica uz Profinu fizicku pripremu jos i zalicio na nesto

@BogdanB mi smo izneli najteze trenutke kao najmladji, Džiletove muke po Srbiji, rutiniranja od FMPa, malo srece sa kupovima, pa zadre, Dobrice, Pikavce, moravac za titulu...
+1992

Boli me ona stvar da li je prva sekunda ili zadnja sekunda odnosno desetinka do kraja, koraci su koraci, faul je faul. Od tebe obilicu nisam ni očekivao nista drugo da kazes, ipak kao tvoja legenda ocekujes da ne odes na mec i da te zbog toga ne kazne, najbolje bi bilo da te nagrade.

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bogdane bolje da vas bude sramota lose odbrane, pa covek vam napravi 4 koraka i proseta se kroz reket, a niko da izadje da mu udari bananu ?
Korisnikov avatar
By skeske
Napokon je malo zivnulo, dosadila brate pomirljiva atmosfera....
Nego, da pitam ozbiljno, da li je po vama Partizanu plus dvije pokretljive petice ili vise minus dva laksa centra bez suta?
Korisnikov avatar
By Antoine
Plus. Šuta ne manjka sa sve 4 ostale pozicije. Zato sam i napisao da je McAdoo biran da se uklopi u sistem. Spejsing postoji, radi se na tome, pokretljive petice koje se lako dižu u blok i još lakše odmotavaju su neophodne u takvom sistemu. P&R je osnova Trinkijerijeve igre vazda bio, sa McAdoo-m i Mosley-em dobijamo dva igrača koja neće ispadati u odbrani na preuzimanjima, koji mogu da pokriju igru 2 na 2, da preuzmu četvorku, da iskoče na beka u piku... Lično smatram da je za lošije partije naših primarnih šutera (prvo Vanje, sada Paige-a) dosta veliki krivac nedostatak igrača koji može da postavi kršten blok.

Parahuski je, pak, bio populistički potez i ne bi me čudilo da Andrea nije bio baš za to.

EDIT:

Kad smo kod pomirljive atmosfere...

Slika
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 94

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]