Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
MILOS OBILIC napisao:Hocemo pustiti Megu i Miska danas ?
Razbiće ih Fmp za primer..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By skeske
Nemam neke zelje da bilo ko ispadne, osim mozda MZT prije koji je neozbiljno shvatao takmicenje. Ali kad bih morao birati, prvi je Zadar, druga Cibona, treca Krka, pa Igokea. Zbog mladih igraca ne bih volio da ispadnu mega i FMP, a iskreno bih volio jos jednu ekipu iz Srbije sa nekim mladim igracima, da li Borac, Dinamik, OKK, a mogu i sarajevski Sparsi ili Sibenka ako postoji :)
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja bih voleo MZT da uđe ili bilo koji drugi Makedonac ali da oni imaju jedan tim. Ja lepu reč u životu o Čačanima nisam rekao ali bih voleo da uđu ako Mega ispadne a što se iste tiče voleo bih da opstanu ali samo ako se vrate u SM ili uđu u neku novu priču, tipa NS, fuzija sa Vošom, šta znam, bilo šta samo da ne gledam 4 kluba iz Beograda i nula iz svih ostalih gradova Srbije.

Ne bih voleo da pola lige bude naše, 4 od 12 je sasvim ok. Kad ABA izgubi to mesto u EL možemo da pravimo ligu tipa 4 tima iz BG, NS, Su, Vršac i ZR iz Vojvodine, Niš i Le sa juga i KG, KV, ČA i VA.
Korisnikov avatar
By Pavac
Ne bih voleo da Zadar ispadne, valjda zbog mog Zadranskog porekla :D
Voleo bih da Igokea ispadne, uvek su me nervirali.

Mega nema šta više da traži u SM, igrali bi pred 3 ipo čoveka. Ako sledeće sezone opet negde odu biće putujući cirkus

Top je bilo u sezoni 11/12 Beograd - Partizan, Zvezda
Vršac - Hemofarm
Kragujevac - Radnički

kao i u 15/16 Beograd - Partizan, Zvezda
Sremska Mitrovica- Mega
Valjevo - Metalac
Korisnikov avatar
By The Answer
Jedino se još od morskih pacova može čuti ubi Srbina u ovoj ligi plus su već 10 godina golo govno i stalno se izvlače.

Što se Mege tiče bilo koji grad samo da nije BG, ako je BG mrš u ABA 2, Borac unutra.
Korisnikov avatar
By Pavac
The Answer napisao: Pon Dec 30, 2019 2:59 pm Što se Mege tiče bilo koji grad samo da nije BG, ako je BG mrš u ABA 2, Borac unutra.
+1000
Korisnikov avatar
By MileBL
Ne bih se iznenadio, da Coki krene u novu pricu sa FMP-om, dobra baza igraca, perspektivan trener...

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]