Stare teme
Korisnikov avatar
By zola
Jedan od mojih neostvarenih snova je da vozim neki kadilak kroz pustinjske krajeve Amerike i u rano jutro pustim neke laganice poput Golden Brown, Riders on the storm, California dreamin, Little wing, House of the rising sun
Korisnikov avatar
By username999
zola napisao:Jedan od mojih neostvarenih snova je da vozim neki kadilak kroz pustinjske krajeve Amerike i u rano jutro pustim neke laganice poput Golden Brown, Riders on the storm, California dreamin, Little wing, House of the rising sun
Isto, samo što bih ja tamo vozila najbrže što može uz Givin the Dog a Bone, It's a Long Way To The Top (If You Wanna Rock N' Roll) ili uz bilo šta od stvari iz filma

[thumbnail]http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BM ... 4,317_.jpg[/thumbnail]
Korisnikov avatar
By zola
username999 napisao:
zola napisao:Jedan od mojih neostvarenih snova je da vozim neki kadilak kroz pustinjske krajeve Amerike i u rano jutro pustim neke laganice poput Golden Brown, Riders on the storm, California dreamin, Little wing, House of the rising sun
Isto, samo što bih ja tamo vozila najbrže što može uz Givin the Dog a Bone, It's a Long Way To The Top (If You Wanna Rock N' Roll) ili uz bilo šta od stvari iz filma

[thumbnail]http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BM ... 4,317_.jpg[/thumbnail]
To moze predvece
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
@zola
daleko je zemlja amerika,sa ovom kolicinom opijata posluzice i Deliblatska pescara
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
hahaha, bravo shomy, kakav vrh od filma :)
Kakvo tripovanje, nikad jace :)

voznja tako amerikom je dosadno - posto je to mnoooooooooogo kilometara. Ajde da je to jedna pesma, pa kao nesto ,nego sacuvaj boze koje su to distance.
Vec ako hocete neko cool mesto za voznju uz muziku - put pored ka Donjem Milanovcu. Neprevazidjeno. Kad prodjete Golubacku tvrdjavu pa na dalje.
Tu bi leglo:

[youtube][/youtube]
Korisnikov avatar
By username999
Ako su te distance tolike kao što kažeš, smorila bih se ubrzo, vozila bih dok me vozi osećaj, verujem kratko.

@zola
Mene vozi drugačiji osećaj, ako znaš da već ima toliko prostora pred tobom, shvataš da može da se razvije opasna brzina, pa nekako paše brza muzika :D A za izlazak sunca priliči lagana muzika, naravno. Braća Lisinac su savršeno uklopili Crne rupe u svoj prvi film Along the roadside, ceo soundtrack će biti pun pogodak za putovanja IMHO :D
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
@username999 malo mi bezveze da te zovem username tako da cu te zovem Milica (standardno ime za partizanku)

@Milice
trebala si da okacis link do pesme il nesto da se i mi malo uzivimo u to, ovako sad moram da googlam trazim i jos da se nerviram sto sam glup i ne mogu da nadjem :)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
ubicatigrova napisao:@username999 malo mi bezveze da te zovem username tako da cu te zovem Milica (standardno ime za partizanku)

@Milice
trebala si da okacis link do pesme il nesto da se i mi malo uzivimo u to, ovako sad moram da googlam trazim i jos da se nerviram sto sam glup i ne mogu da nadjem :)
hahahahahaha !!! ubica pobedio !!! haha
Korisnikov avatar
By username999
hahahahahahahahahahaha Milica :D U krajnjem slučaju, između Milica i Ljubica, birala bih Milica, ali ne pristaje mi baš. Kad sam napravila nalog, nisam planirala da se zadržavam, pa mi je bilo svejedno šta uzeti za nick, sad je i meni čudno, menjala bih, ali se nisam pozabavila time, moram prvo da porazmislim. Ima li neko predlog? :D

Crne rupe

Izbacila bih link, ali soundtrack još nije izašao. Čoveka po imenu Cole Bonner su specijalno regrutovali za tu priliku pisanja muzike za svoj film koji je nedavno prikazan na FEST-u. Dominira akustična gitara, a soundtrack neće izaći dok ne snime prvo sve spotove za najbolje pesme. Za sada su izbacili jedan Cole Bonner - Along the Roadside (Petaluma) (HD) :D
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]