Valderama napisao: ↑Ned Jan 26, 2020 1:53 pm Zanimljivo, vredi pogledati.Toplo ti preporučujem, ukoliko te zanima tematika vijetnamskog rata (pa i hladnog rata generalno) dokumentarnu mini seriju The Vietnam War u produkciji Netflix-a...ima 10 epizoda od po sat-sat i po. Edukativna, potresna, fantastični arhivski materijal, svedočenja i vrlo sveobuhvatna što joj omogućava činjenica da je ukupno trajanje oko 15 sati. Pre svega produkcija je fantastična, što je omogućila činjenica da Netflix stoji iza nje, ali je i serija čini mi se dosta objektivna, s tim da je fokus naravno na USA...ali mene je recimo serija naterala da malo pročitam i o tome šta se događalo u Indokini nakon ujedinjenja Vijetnama 1975. i koje su posledice rata bile i zašto je Vijetnamu trebalo toliko vremena da se integriše u međunarodnu zajednicu, praktično do sredine 1990-ih.![]()
Ja sam tek pre mesec danasaznao za Spilbergovu "Šindlerovu listu" i odgledao film. Odličan je.
![]()
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]