Stare teme
Korisnikov avatar
By Lika
El' znate vi kako Ličani prate košarku?

Ima edan moj stari prijatelj u Rvackoj što piše na lički, poznati Bloger Krule, pa reko kruva te jeba, što neb' i ja pisa o loptanju ka on o ostalijem benavijama? Veli on meni, piši brate što's mene tiče, što oš!

Tako men' pade napamet da ja vami objasnim s vremena na vreme kako mi Ličani gledamo to loptanje na 3 metera visine.
Gledam ja neki dan sliku što sam je uslika u Zagrebu i reko, vide Muslija, pogled ka u Mane i Dane iz četrdestprve kako gledaju švapsku diviziju štos' se spušta nizu Kapelu krušna te mrva jebla!

Slika
Poslednja izmena od Lika u Pet Dec 21, 2012 2:38 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Lika napisao:El' znate vi kako Ličani prate košarku?

Ima edan moj stari prijatelj u Rvackoj što piše na lički, poznati Bloger Krule, pa reko kruva te jeba, što neb' i ja pisa o loptanju ka on o ostalijem benavijama? Veli on meni, piši brate što's mene tiče, što oš!

Tako men' pade napamet da ja vami objasnim s vremena na vreme kako mi Ličani gledamo to loptanje na 3 metera visine.
Gledam ja neki dan sliku što sam je uslika u Zagrebu i reko, vide Muslija, pogled ka u Mane i Dane iz četrdestprve kako gledaju švapsku diviziju štos' se spušta nizu Kapelu krušna te mrva jebla!

Slika
hahahahahha,ajde na Lickom brate da opises forum i ove manijake na forumu,ima ih vazda,pa ti najbolje poznahes svoje kolege...Pa da vidimo kako ces na Lickom da nadjes reci za ovu gamad,lako je jebati Muslija,on je fin decko :))))
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Lika napisao:Slušajde' ti Banjac, el se tako ono zoveš ćaća te jeba tvoj, tiš' prvi na tapetu, jeba ja sebe ako neš' :D
Hahahahha,pa sto ja brate,ja sam ovde najnormalniji :D
Korisnikov avatar
By Lika
SASA BANJAC napisao:
Lika napisao:Slušajde' ti Banjac, el se tako ono zoveš ćaća te jeba tvoj, tiš' prvi na tapetu, jeba ja sebe ako neš' :D
Hahahahha,pa sto ja brate,ja sam ovde najnormalniji :D
Akos' ti normalan, onda ga ja jebem :o
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
ko je ovde normalan :)

Najnormalniji u ludnici i nije neka uteha :teasing-poke:
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Ako je cilj da na ovoj temi svako przi na svom lokalnom dijalektu onda nek ide sve u curac
Ja sam bezrezervno ZA ali nemoj da se neko zali sto pisem na leskovacki

DRAGI PUTNICI NE SE PLASITE STO NI SE DŽIPKA AVION JER OVAJ AVION NIJE VAREN NEGO JE LEMEN

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]