- Uto Okt 29, 2019 4:32 pm
Meni je Lazarević profil igrača sličan Kaliniću ili npr. Mačiulisu...sa JK baš nema mnogo veze.
surda napisao: ↑Uto Okt 29, 2019 2:59 pmMislio sam na stil igre, nekako ne vjerujem da ce Lazarevic moci da igra kao prije poslije ovog unistavanja povredama. Mozda sam pretjerao sa Kuridzom, ali poenta je da vjerovatno karijeru nece vise moci graditi na atleticizmu nego vise na prirodnoj snazi koju posjeduje.skeske napisao: ↑Uto Okt 29, 2019 1:25 pm Nadam se da krvnicki radi na sutu, preko godinu dana je imao fore. Sigurno nece biti vise onakav atleta, ali jak je kao bik i ako upristoji sut moze biti Marko Jagodic Kuridza za bogate.Po cemu uopste mozes Lazarevica i Kuridzu porediti?
FMP se ne sali, dobro to izgleda. Predost im je sto imaju vremena za trening, jedna utakmica sedmicno, dobra priprema i odlicna energija. Djokovic je tu visak, ali neka ga, neka smeta malo kao treci plej![]()
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Zex88 napisao:Isto mislim.. Previše guli loptu, prolazi vreme..Taman da budu na pozicijama od 13. do 15. igraca
Prekršaji ključnih igrača zezaju FMP..
Rit, Radanov i Uskoković su mi pod moranje u Zvezdi za sledeće leto..
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka