Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Odgledah utakmicu uzivo. Nisam stigao na zagrijavanje nego na predstavljanje i odmah je slijedilo zaprepastenje na sta lici tijelo Pecarskog, sa druge strane odusevljenje iznova tijelom Rita i Radanovim :D . Teja se malko zgovnao, ali je ojacao fizicki.... dalje, Ulubaj lici na basketasa, ocekivao sam vise, Pot kao Pot, izvukao maksimum iz sebe i sad igra rutinski, ali ne moze napredovati vise. Djordjevicu stoje i dalje stare boljke koje nisu do njega, Momirov fino izleda, Uskokovicevo tijelo je u razvoju, on se moze dotjerati jos mnogo. Ostale necu komentarisati jer nisu zanimljivi u nekoj perspektivi. Ipak moram prokomentarisati Iliju. Ono nije kosarkas, Fica Covic ima tijelo Kavaia za njega, strasno na sta covjek lici.... ja za takve volim reci "vreca govana od 170cm".
Igracki, ova ekipa prsti od talenta, a pri tom ima obrise takmicarske ekipe. Fali jedino mesa pod kosem, ali bori se Tejic i te kako, nije to lose. Kao sto me je razocarao tijelom, Pecarski mi je odmah odagnao sumnju da je veliki talenat. Momcic ima strasan ofanzivni potencijal, i ako nekako sredi tijelo, bice reprezentativac nase drzave. Nekako me najvise kupio razumijevanjem igre, tacno se vidi da klinac zna. Radanov ako moze ovako pogadjati, nije za FMP nego za Zvezdu, ali znamo da ne moze u kontinuitetu i da mu je ovo sezona promocije i totalne afirmacije. Rit mi moze bolje, onakvo tijelo, ima i pracku, osjecaj za skok, ali je mlitav, fali mu da klikne u glavi i pretvori se u Fajea za bogate. Uskokovic ima kosarku u sebi, ako se nastavi razvijati kako treba, nema zime. Momirov ne znam da li je i ulazi. Sve u svemu ova ekipa FMPa je toliko talentovana da se moze pobiti za gornji dio tabele, a pobijediti Krku u gostima, bez obzira u kakvom je Krka stanju, je za postovanje.
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da se stvarno ima sta videti na mecevima Fmp-a.. Treba ih ispratiti kako treba..
Korisnikov avatar
By Lepus
FMP rutinski protiv Cibone u Zagrebu. Baš fino igraju, izuzmemo li Pota i njegovu ulogu u timu. Nikako se ne mogu pomiriti sa tim da njemu lopta ide kada je kraj napada i sl. Pa majku mu, daj Radanovu, kada će griješiti ako ne sada (ovo isto sam pisao ranije kada je drugi privatnik bio u timu).

Radanov odličan sve tri utakmice. Vidi se da je ušao u sezonu veoma našpanovan. Čini mi se da je malo smršao i tjelo doveo u odlično stanje. U odbrani je odličan, a i šut ga služi. Samo još da se oslobodi i da potpuno preuzme ulogu prvog igrača tima.

Reath poslije sporijeg ulaska u utakmicu porobio. Uz njih Jeremić i Đorđević odlični.

Ako sve bude kako treba, Radanovi i Reath bi trebali sljedeće godine u prvi tim CZ. Nadam se da će tamo pokazati sve što znaju.
Korisnikov avatar
By Lucky
Šta se desilo sa Lazarevićem?

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da se još nije oporavio od povrede..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lucky
Kakva je povreda u pitanju? Cijelu prošlu sezonu je propustio. Do sad bi mu nova noga narasla.

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Pokidao je ligamente kolena na kupu i mislim da to traje već godinu i nešto njegov oporavak..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By skeske
Nadam se da krvnicki radi na sutu, preko godinu dana je imao fore. Sigurno nece biti vise onakav atleta, ali jak je kao bik i ako upristoji sut moze biti Marko Jagodic Kuridza za bogate.
FMP se ne sali, dobro to izgleda. Predost im je sto imaju vremena za trening, jedna utakmica sedmicno, dobra priprema i odlicna energija. Djokovic je tu visak, ali neka ga, neka smeta malo kao treci plej :)
By surda
skeske napisao: Uto Okt 29, 2019 1:25 pm Nadam se da krvnicki radi na sutu, preko godinu dana je imao fore. Sigurno nece biti vise onakav atleta, ali jak je kao bik i ako upristoji sut moze biti Marko Jagodic Kuridza za bogate.
FMP se ne sali, dobro to izgleda. Predost im je sto imaju vremena za trening, jedna utakmica sedmicno, dobra priprema i odlicna energija. Djokovic je tu visak, ali neka ga, neka smeta malo kao treci plej :)
Po cemu uopste mozes Lazarevica i Kuridzu porediti?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]