Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Košarka, odbojka i vaterpolo su srpska sportska priča i deo spoektakla gde mi reketiramo zlato. Slovenci neka se drže rukometa i ne zalaze u naš "kraj grada" gde isključivo mi reketiramo "zlatare". Tek treba da povratimo "košarkašku teritoriju".
Mislim da su Slovenci već jednom igrali finale..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

By Tamerlan
Duka85 napisao: Pet Sep 27, 2019 11:33 pm
Valderama napisao:Samo još fali da nas Slovenci dobiju i u finalu odbojkaškog EP :mrgreen:
Cini mi se da je sad malo obrnuta situacija u odnosu na kosarku.
Boba je njih trenirao do juce i zna ih kao svoj dlan... i veruj mi nece biti "Daj da oderemo ove Slovence..."

Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
Duka ti si večiti optimista, kako na životno-egzistencijalnim, nacionalnim tako i na sportskim temama. Tvoja pozitiva je cool ali me ne ohrabruje mnogo. :D
Poslednja izmena od Tamerlan u Pet Sep 27, 2019 11:54 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By Tamerlan
Zex88 napisao: Pet Sep 27, 2019 11:37 pm
Valderama napisao:Košarka, odbojka i vaterpolo su srpska sportska priča i deo spoektakla gde mi reketiramo zlato. Slovenci neka se drže rukometa i ne zalaze u naš "kraj grada" gde isključivo mi reketiramo "zlatare". Tek treba da povratimo "košarkašku teritoriju".
Mislim da su Slovenci već jednom igrali finale..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Igrali su pre 4 godine, ali neću da za dva dana postanu aktuelni košarkaški i odbojkaški prvaci Evrope preko srpske grbače. Šta je sledeće? Da nas izribaju i u vaterpolu. :mrgreen:

Ali sad sam SREĆAN zbog ove grandiozne pobede! :clap: :clap: :clap: :clap:
Korisnikov avatar
By Duka85
Ramo,

Ahahahahahahaha

Iako su meni jako bliski ljudi blizu odbojkaske reprezentacije i iz odbojkaske price ja sam vise za basket.
Pred ovu nisam verovao... sad je red na hajp jebo te sismis

Skapirao sam jos jedu stvar, odbojka je vise za ljude iz ravnice...

Korisnikov avatar
By Zex88
Kad si vec ko ravnice,ja ne mogu da prezalim sto nije bilo srecnije vreme kad je Vosa imala onu strasnu generaciju 90-ih..
By Tamerlan
Duka85 napisao: Pet Sep 27, 2019 11:45 pm Ramo,

Ahahahahahahaha

Iako su meni jako bliski ljudi blizu odbojkaske reprezentacije i iz odbojkaske price ja sam vise za basket.
Pred ovu nisam verovao... sad je red na hajp jebo te sismis

Skapirao sam jos jedu stvar, odbojka je vise za ljude iz ravnice...

ma šalim se ja malo. :D je l' mališan ozdravio? upućuješ li ga na praćenje sportskih manifestacija i kako dete na to reaguje? da li mu utakmice drže pažnju?
Poslednja izmena od Tamerlan u Sub Sep 28, 2019 12:25 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao: Pet Sep 27, 2019 11:55 pm Jedna od najvecih pobeda u nasoj odbojkaskoj istoriji
Apsolutno.. Nisam ovo ocekivao ni u snovima..
By milanezija
Zex88 napisao:
milanezija napisao: Pet Sep 27, 2019 11:55 pm Jedna od najvecih pobeda u nasoj odbojkaskoj istoriji
Apsolutno.. Nisam ovo ocekivao ni u snovima..
Verovao i nadao se jesam, ocekivao i zahtevao ni u ludilu
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 94

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]