Stare teme
Korisnikov avatar
By gramada
Peja napisao: Pet Sep 06, 2019 1:21 pm Ne bih da paničim, ali u ove četiri utakmice nismo izgubili ni jednu četvrtinu.
Cak sto vise samo u jednoj 4/4 dali smo manje od 20 poena 19.

Spanci na silu ali mogu biti zajebanije preiskusni su e sad dali mogu aj da vidimo i drugo 1/2
Korisnikov avatar
By Peja
Ja sam znao da su Italijani sebični, umišljeni, ne previše uigrani itd... ali ovo danas je stvarno KRETENIZAM, ne znam koju drugu reč da upotrebim a da se dočara ovo što je danas bilo.
Oni šutevi Belinelija sa 10 metara preko tri igrača ili zabijanje Datomea u celu odbranu Španije, nekorišćenje faulova itd.. nisam skoro video ništa slično.

Španci na momente deluju opako a onda ispadne da kopiraju Italijane kad naprave neki glup potez.
Nisam siguran šta možemo od njih da očekujemo prekosutra, sigurno da će dobiti neka krila posle ove pobede, ali smo svakako favoriti.
Korisnikov avatar
By alonzo86
Bas sam navijao za Italiju, pa da posle njih mi razvalimo Spance i posaljemo ih kuci. Ne mogu da smislim Spance od onog ponizavanja nasih tada klinaca 2013. cini mi se
Korisnikov avatar
By Pavac
Osecam da ce Grcka Amerika biti ekstra mec

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

By milanezija
Cim ja necu moci da gledam i ja osecam

Nisam siguran da ce Ameri igrati odbranu koju su igrali Bra i Nze na njemu i tu bi mogli biti u problemu
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 32

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]