Stare teme
Korisnikov avatar
By The Answer
Drago mi je da je tim čiji igrač nije pogodio bacanje za produžetak izgubio. Grčka je u velikom problemu ako Brazil dobije Turke/Čehe.

Inače, ova utakmica Grčka-Brazil, e to je svetsko prvenstvo!
Korisnikov avatar
By Pavac
E jebiga.... :/

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By alonzo86
Nemaju herca turci... Nudili su im se amerikanci i bacanja i nesportska... U svakom slucaju videli smo da mozemo da nadujemo amerikance :D I ostajem pri tome da su samo kljucnih 10ak igraca NBA lige vanzemaljci a da ovi ostali nisu nista bolji ni gori od nasih ili jacih evropskih igraca recimo, ali takodje moze da se napravi i reprzentacija od nekoliko evropskih igraca koji bi parirali i vanzemaljcima...
Korisnikov avatar
By Peja
Šteta što nisu izgubili Ameri, mislim da bi onda usledio i poraz od Grka pa i neki posle.

Svi osećaju da to nisu "oni" Ameri, da su ranjivi i da se sa njima može igrati a kad se to oseti protiv USA onda je to pola pobede.
Što se mene tiče, ovakve igre Amera uopšte nisu neočekivane, prosto doveli su novog selektora, skupili 12 manje više prosečnih (za njihove standarde) igrača koji nikada nisu igrali zajedno a ni u samoj reprezentaciji, kao ni na ovakvom turnirskom takmičenju i dali su im pola meseca da se pripreme i dođu da igraju sa timovima koji decenijama pizde i čekaju svoju šansu da ih dobiju.

Pritom se igra i po "drugim" pravilima, što naročito ima težinu jer sadašnji roster USA nije nastupao na FIBA takmičenjima a nije igrao ni po Evropi/Kini.

Jedino čega se negde pribojavam, to je da bi ovakve tesne i već prežaljene utakmice gde se oni vraćaju mogli da ih nekako ujedine i uigraju, ali se ipak nadam da je premalo vremena za tako nešto.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]