Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88

Odzo voli narodnjake :D

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=1znl1xBip3A[/bbvideo]

Korisnikov avatar
By djokonda

Ajde dajte neki komentar na jučerašnji kraj utakmice...nemojte i vi ko mediji, ovo je forum, na njemu se raspravlja, a vi ćutite i pravite se ludi :)

Korisnikov avatar
By Zex88

Pa sad,Beron je dao dva kosa nakon ociglednih koraka..I to je na kraju presudilo. Kad se gleda preko tv-a i u snimku sa centralne kamere,ne primeti se odmah,ali ona ispod kosa lepo pokazuje sve. Ono sto je meni zasmetalo sto se tice nas su brze licne Odzu i Fajeu, gde smatram da sigurno nije bila prva Odza i druga Fajea.. To nas je bas izbacilo iz ritma..

Opet,mislim da je Partizan mogao ovo lako da dobije i pre ove zavrsnice.. Odigrao je nekoliko losih i lenjih odbrana..

Na +4 za KKP, na 1s do kraja napada, Marinkovic je odustao od pratnje za Davidovcem i odmah krenuo da preuzima, mada za tim nije bilo potrebe.. Epilog je bio,uhvacen skok u napadu i dva poena Berona sa bacanja. Zatim je opet Marinkovic statirao,pomogao lenjo sa Davidovca i DeDa pakuje trojku. Trinkijeri je tad izgoreo na njega.. Zatim losa odbrana od pika,Beron zaobilazi Jankovica na 45 stepeni, Renfro iz nekog razloga ne pomaze sa Covica i Beron se seta do kosa..

I moram da dodam koju za Zagorca.. Ono sto je on igrao u ovom PO me je podsetilo na Sasu Pavlovica iz poslednje sezone.. Jeste pogodio trojku za pobedu u drugom mecu,ali je potpuno vukao Partizan u kontra ritmu.. Takodje, glumljenje Novice i seljacenja sa kurva umire i onakog rukovanja sa Tomicem je jos samo jedan primer kako igrac ne treba da se ponasa.

Korisnikov avatar
By The Answer

Da NBA Zagorca nije usrala ona bila bi metla, da Beron nije odlučio juče u petoj bi bilo slično kao u trećoj u ABA iako Zvezdi fali nekoliko bitnih igrača iz tog perioda.

Partizan se digao, uložio je mnogo više nego prošlih sezona, naložio se još više, uzeo kup, vratio se u finale prvenstva Srbije, ali je Zvezda i dalje bolja. Trenutno smo u dobu da kad Zvezda dobije to je eto reda radi, normalno što kaže Muta itd, a kad izgubi jednu odmah je kraj moj cigane i ostale ložane iako se igra serija.

Mislim da je dogodine vreme da Partizan uzme domaće prvenstvo. ABA neka ipak ostane kod nas.

Poslato sa NEM-L21 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By The Answer

A da, i to pevanje igrača protiv rivala... mislim ono, imaj malo dostojanstva fegetčino, bilo da se zoveš Novica, Zagorac ili Ognjen Dobrić, to loženje je za navijače, za igrače samo ako si pavijan. Svom klubu da pevaš je ok, kurva umire nekom ko te jebe 5 godina i ne baš.

Poslato sa NEM-L21 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By djokonda

Činjenica je da su vaši košarkaši, bar oni koji pričaju srpski, dosta košarkaški intelegentniji od Partizanovih (jbg, Gagić, Vanja Marinković, pa i Zagorac...Davidovac je stvarno doktor nauka za sve njih) i realno imate jaču ekipu, a Partizan je bio u egalu zahvaljujući većoj energiji sa kojom su igrali...o tome uostalom govori pad u drugom poluveremenu koji je maltene u svakoj utakmici postojao.

Meni lično Beronovi koraci nisu toliki propust, takve se stvari dešavaju, ali situacija sa preostalim vremenom je ozbiljan propust jer nije da su meč vodile neiskusne sudije, posebno Belošević. Kod ovakvih situacija obavezno se proverava preostalo vreme...neshvatljivo mi je da to nije urađeno. Ovde sudije, a i verovatno delegat moraju ozbiljnu suspenziju da popiju...jeste da to ne menja stvari (niti mislim da može i treba sada da se menja ishod), ali stvarno bi bilo smešno ako se to ne dogodi.

U svakom slučaju, ne pamtim kada su sudije bile ovako loše, bukvalno na svakoj utakmici (ne mislim tendenciozne nego prosto loše)...možda su nemogući uslovi u Pioniru uticali i na njih.

Korisnikov avatar
By Zex88

Mislim da nije toliko velika razlika u samom kvalitetu igraca.. Nije Lazic neki majstor ili Dobric,ali dugo su u istom sistemu,milion ovakvih meceva i prosto znaju kako se igra ovo.. Takodje,MO je na steroidima,on kako mec odmice ima vise snage..

DeDa je stvarno odigrao vrhunski.. Kad se setim kako sam bio protiv kad su dovedeni on i Apic u FMP iz Vrsca.. :D

Sto se tice vremena,mislim da je ostalo nesto ispod sekund,oko 0.5.. Ocigledna povreda pravila,ali je mislim Beronov trk tu zbunio i klupu Partizana..

Ja iskreno nisam isao bas zbog tih uslova na te meceve.. Gace su mi bile mokre prethodnih godina.. Jedva cekam meceve u Areni i nadam se rekonstrusian kako treba Pionir..

Korisnikov avatar
By MookieBlaylock

@djokonda, dosta objektivno si sumirao stvari. Slažem se za neodigrano vreme, to je baš kardinalan propust, a koraci su bili kao kuća. Čudno da nijedan sudija nije reagovao.
S druge strane, mislim da je 3:1 prilično realan rezultat. Što kaže Zex, Zvezdin sastav uigran, duže na okupu, dosta ih ima i EL sezone u nogama. Partizan po meni s mnogo bofl robe: Zagorac pre svih, pa i Jaramaz ili Pejdž, S. Jankovića i Gagića da ne pominjem. Prosto mislim da to nisu igrači koji mogu odgovoriti igrački potkovanijim i fizički jačim ekipama.
Tomić na dobrom putu da postane Radonjić 2. Pregurao prvu sezonu s ispunjenim ciljevima, opravdao izabrana pojačanja.
Sve u svemu, sjajna sezona samo bih voleo da su manje govna letela oko terena i protiv Budućnosti i protiv Partizana. Malo civilizovanosti i spuštanja lopte ne bi nikom škodilo.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By djokonda

Što se koraka tiče, mislim da ono 90% sudija ne bi sviralo...ono je tek na ponovljenom snimku bilo očigledno da su koraci, ali lajv...meni se učinilo da jesu, ali nisam bio siguran...u takvim situacijama (koraci ili neki kontakt od strane odbrambenog igrača) to se uglavnom ne svira...mora baš da bude očigledno i to lajv da bi se sviralo.

By milanezija

I ja sam stava da je vreme najgora stvar u ovom filmu, ne koraci. Iako vreme ništa ne bi promenilo, moralo se proveriti, nije da je prema sudijama bio linč da onako izlete sa terena.

A što se tiče koraka, ne bih ludeo da je to bila neka gužva gde se ne vidi najbolje, ali ovo je izolacija u kojoj imaš Berona i SJ i 8 košarkaša koji ne učestvuju. Jedino što treba da pratiš su koraci Berona i faul SJa i ništa više. A on povuče loptu od trojke na prodor, znači ili su koraci ili on brate po 2.5m jednim korakom izvuče. Nije moglo da se ne vidi, pa Jaramaz je na terenu odmah pokazivao

Al šta je tu je, gotovo je sad. Ako su naši uložili žalbu samo na korake, onda je sve gotovo, oni trojica će dobiti neku smešnu kaznu za sledeći KLS a sudiće najnormalnije ABA

• 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 129
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]